Filter
Alapképzés
Finnország Helsinki A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Alapképzések in Helsinki Finnországban 2019

A főiskolai egy tudományos fokozat program, amely segít felkészíteni a hallgatókat a jövőbeni karrier, vagy továbbra is az oktatás. Bachelor fok is szerzett körülbelül 3-5 év attól függően, a tanulói teljesítmények, valamint a követelmények az egyes konkrét szak.

Magasabb szintű tudósok Finnországban könnyen felsőoktatásba tanfolyamok gyakorlat-orientált műszaki főiskolákon és egyetemeken. A finn kultúra könnyen megtanulható, mert a kormány meg a minisztérium, amely felelős növelésére kulturális, ifjúságpolitika, a sport és a nemzetközi együttműködés.

Helsinki a főváros Finnország. Nem található a régióban Uusimaa és a lakosság több mint 600.000 lakossal. Itt található számos egyetem és más felsőoktatási intézményekben.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapképzések Egészségügyi in Helsinki Finnországban 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb képzési lehetőségek Finnország

Találat

Diplomák
Helyszín
Finnország
Helsinki
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Metropolia University of Applied Sciences

Lesz kérő értékes szakmát, amelyben akkor dolgozik az ügyfelekkel a különböző korú, elősegítve az egészség és jó közérzet és kezelése során betegségek. Ápolók ritkán egye ... [+]

Érdekli válik a nővér, és tanul angolul?

Lesz kérő értékes szakmát, amelyben akkor dolgozik az ügyfelekkel a különböző korú, elősegítve az egészség és jó közérzet és kezelése során betegségek. Ápolók ritkán egyedül dolgozni vagy keretein belül a saját szakma, ami azt jelenti, akkor kap a lehetőséget, hogy a multidiszciplináris, több szakmai, országos és nemzetközi környezetben.

A Degree Program Nursing, akkor tanulmányozza az angol a multikulturális csoport diák. Metropolia University of Applied Sciences több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a ápolók használják az angol nyelvet.

A multikulturális és nemzetközi kutatócsoport ad egy gazdag "kulturális merítés", amely hozzájárul a tanulás. Előadóink tapasztalt birtokában sokoldalú nemzetközi és multikulturális szakértelemmel.... [-]

Finnország Helsinki
Augusztus 2019
Angol
Nappali
42 hónap
Campus
Bővebben magyarul