HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alapképzésekről in Ekenäs Finnországban 2019

A főiskolai egy tudományos fokozat program, amely segít felkészíteni a hallgatókat a jövőbeni karrier, vagy továbbra is az oktatás. Bachelor fok is szerzett körülbelül 3-5 év attól függően, a tanulói teljesítmények, valamint a követelmények az egyes konkrét szak.

Magasabb szintű tudósok Finnországban könnyen felsőoktatásba tanfolyamok gyakorlat-orientált műszaki főiskolákon és egyetemeken. A finn kultúra könnyen megtanulható, mert a kormány meg a minisztérium, amely felelős növelésére kulturális, ifjúságpolitika, a sport és a nemzetközi együttműködés.

Bár része a Uusimaa régió Ekenäs városban található a tartomány Dél-Finnország. A város lakossága több mint 15.000 fő.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Egészségügyi Tanulmányok Egészségügyi in Ekenäs Finnországban 2019

Találat Filter

Bachelor's Degree Program ápolási

Savonia University of Applied Sciences
Campus Nappali 4 év Augusztus 2019 Finnország Kuopio Ekenäs + 1 további

Az ápolási tanulmányok befejezése után kompetens és képzett ápolói szakértő lesz. Átfogó ismerete lesz az ápolásról; a szükséges fogalmakat, módszereket és készségeket elsajátítani, hogy lehetővé váljon a kritikus felmérés és döntéshozatal a változó és kiszámíthatatlan ápolási helyzetekben. A diploma megszerzése után szakértő lesz a betegek ápolásában, és képesek arra, hogy komplex és kiszámíthatatlan ápolóproblémák megoldásakor alkalmazza ismereteit és készségeit.