Részidős Egészségügyi tanulmányok Alapdiplomák Találj Portugáliában 2020

A főiskolai, ami egy egyetemi diploma, lehet szerzett főiskolák és egyetemek található szerte a világon. Az alapképzési diplomát kínálnak különböző koncentrációban, hogy a diákok személyre szabott oktatásban, hogy összehangolják a jövőbeli célokat.Portugáliában, hivatalosan a Portugál Köztársaság, egy olyan ország található Délnyugat-Európában, az Ibériai-f… Tovább

A főiskolai, ami egy egyetemi diploma, lehet szerzett főiskolák és egyetemek található szerte a világon. Az alapképzési diplomát kínálnak különböző koncentrációban, hogy a diákok személyre szabott oktatásban, hogy összehangolják a jövőbeli célokat.

Portugáliában, hivatalosan a Portugál Köztársaság, egy olyan ország található Délnyugat-Európában, az Ibériai-félszigeten. Portugália 900 éves, és annak ellenére, hogy viszonylag kis területen, ez döntő szerepet játszott a világtörténelemben. Universidade do Porto legnépszerűbb külföldiek melynek keretében 11%-os nemzetközi diákok számára.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel - Részidős Egészségügyi tanulmányok Alapképzések Portugáliában 2020

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
Atlântica
Barcarena , Portugal

Az egészség az egyetlen fő iparág a világon, és a nemzeti egészségügyi rendszerek az összes fejlett ország legnagyobb munkáltatói.

Az egészség az egyetlen fő iparág a világon, és a nemzeti egészségügyi rendszerek az összes fejlett ország legnagyobb munkáltatói. -
Alapképzés
Nappali
Részidős oktatás
3 év
Angol
Campus