HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alapképzések in Nicosia Cipruson 2019

A főiskolai egy felsőfokú jellemzően körülbelül négy év tanulás után keresni. A tudás és a képzés a hallgatók kapnak, miközben megszerezte fokozatot vezethet hihetetlen szakmai lehetőségeket érettségi után.

Cipruson támogatott és a tanulók-barát felsőoktatásban. Hogy három állami és négy magánegyetemek. A kormány az egyetemek a Ciprusi Egyetem, Open University of Cyprus és Ciprus Műszaki Egyetem. Az ország nemzetközi közösség így a nyelvi akadály, hogy nem lehet egy kihívás a diákok számára.

Nicosia nagy hallgatói közösség miatt számos egyetemek és főiskolák, hogy itt található. A hallgató kultúra figyelhető amint földet ebben a városban, de minden miatt minőségi oktatás által a város felsőoktatási intézményekben.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapképzések Egészségügyi in Nicosia Cipruson 2019

Találat Filter

Szent György Bach. Az orvostudomány és Bach. A műtét (MBBS) fokozat

University of Nicosia Medical School
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Ciprus Nicosia

Szent György egy jól megérdemelt hírnevét, mint a népszerű és versenyképes választás a diákok alkalmazása a gyógyításban. A végzős bejegyzés programot azért hozták létre 2000-ben, hogy minél érett pályázók, akik már volt egy diplomát, és aki megtapasztalta az élet a világon kívül az oktatás. A tanfolyam világszerte felkeltették érdeklődését, és vált hamar felismerte az egész Egyesült Királyságban, hogy úttörő, innovatív és úttörő.

Bachelor of Medicine és Bachelor of Surgery (együttműködve a St. George's University of London)

University of Nicosia
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Ciprus Nicosia

4 éves diplomás belépő orvosi program, a St George's, London Egyetem Orvosi Iskolájának diplomájától a legnagyobb magánegyetemen, a Ciprusi klinikában, az Egyesült Államokban, Izraelben és Európában vezető orvosi központokban

Bachelor in Pharmacy (BPharm)

University of Nicosia
Campus Nappali 5 év Kérj Információt Ciprus Nicosia

A program általános célja, hogy tudományosan és szakmailag felkészítse a hallgatókat a gyógyszertani tudomány teljes körű ismerete érdekében.

BSc az ápolásban

University of Nicosia
Campus Nappali Részidős oktatás 4 év Kérj Információt Ciprus Nicosia + 1 további

A program fő oktatási célja az, hogy szellemi szempontból kihívó tanfolyamokat kínáljon, amelyek a hallgatók személyes fejlődését és az ösztöndíj és kutatás alapját képezik; a részvétel, útmutatás, a tanulás és tanítás támogatása érdekében