HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Egészségügyi Tanulmányok in Rio de Janeiro Brazíliában 2019

A főiskolai egy felsőfokú jellemzően körülbelül négy év tanulás után keresni. A tudás és a képzés a hallgatók kapnak, miközben megszerezte fokozatot vezethet hihetetlen szakmai lehetőségeket érettségi után.

Néhány a legjobb egyetemek a latin-amerikai székhelyű Brazíliában, egy olyan országban, több mint 2000 felsőoktatási intézmény. Egyetemek Brazíliában osztható fel a következő besorolás: szövetségi kormány kezeli egyetemek állami kormányzat ellenőrzött egyetemek önkormányzati irányított egyetemek és magánegyetemek.

Ez a város számos szolgáltatással, hogy az oktatás minden szintjén. Néhány jelentős egyetemek és főiskolák a város Rio de Janeiro Állami Egyetem és a Szövetségi Egyetem Rio de Janeiro.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Egészségügyi Tanulmányok Egészségügyi in Rio de Janeiro Brazíliában 2019

Találat Filter

Orvostudomány

Universidade Iguaçu (UNIG)
Campus Nappali 12 - 12 félévek Március 2020 Brazília Rio de Janeiro

A Medical School (BS) kínálnak a Campus Nova Iguacu, teljes munkaidőben, tartós 12 félév, a teljes munkateher 7990 óra osztályban.

Fizikoterápia

Universidade Iguaçu (UNIG)
Campus Részidős oktatás 10 - 10 félévek Március 2020 Brazília Rio de Janeiro

A Department of Physical Therapy (Bachelor) kínálják Campi Nova Iguacu és Itaperuna az éjszakai műszak 4200 óra és tartós 10 félév.

Pszichológia

Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)
Campus Nappali 10 félévek Március 2020 Brazília Rio de Janeiro

A tanfolyam Pszichológia Celso Lisboa célja, hogy lehetővé tegye a pszichológusok és pedagógusok beavatkozni a szociális területen, amely egy integrált képzési szempontjából multidiszciplináris, a rugalmasság és a kreativitás, egy aktuális nézet a pszichológia.

Orvosi biológia

Universidade de Franca (UNIFRAN)
Campus Részidős oktatás 8 - 8 félévek Március 2020 Brazília Rio de Janeiro São Paulo + 1 további

Az egyetemi képzés diplomás szakember Biomedicina Egyetem Franca van vezetve profilja általános és humanista oktatás, a munka-egészségügyi megelőzési és promóciós tevékenységek kizárólag a legmagasabb minőségi követelményeknek, és az etikai alapelveket. Az új pedagógiai magasabb egyetemi diplomát Biomedicina projekt hozzájárul a képességek és kompetenciák a szakmai belül a munkaerő-piaci szempontból.

Diplomás: Táplálkozás

Universidade do Grande Rio Professor José de Souza Herdy (UNIGRANRIO)
Campus Nappali Március 2020 Brazília Rio de Janeiro

A kurzus a Nutrition célja a képzés a generalista, humanista és kritikai szakemberek előtt álló egészségügyi szükségletek a lakosság, elsősorban keresek, a prevencióban és karbantartása személy egészsége.

Végzettség: Medicine

Universidade do Grande Rio Professor José de Souza Herdy (UNIGRANRIO)
Campus Nappali Március 2020 Brazília Rio de Janeiro

Az orvosi egyetem célja, hogy elősegítse az interdiszciplinaritás feltételeként összevonásáról speciális ismereteket.