HEALTHCARESTUDIES

Alapképzések az Amerikai Egyesült Ribeirao Preto Brazíliában 2021

A főiskolai, ami egy egyetemi diploma, lehet szerzett főiskolák és egyetemek található szerte a világon. Az alapképzési diplomát kínálnak különböző koncentrációban, hogy a diákok személyre szabott oktatásban, hogy összehangolják a jövőbeli célokat.

Brazília, hivatalosan a Brazil Szövetségi Köztársaság, a legnagyobb ország, mind Dél-Amerikában és a latin-amerikai régióban. Ez a világ 's ötödik legnagyobb országa, mind a földrajzi terület és a lakosság, több mint 193 millió ember.

Ez a város az egyetemek, főiskolák és karok, amelyek a felsőoktatási létesítmények. A hallgatók közül választhatnak számos ezekben az intézményekben. A figyelemre méltó közül is Centro Universitario Moura Lacerda, Facauldade Reges, Universidade Paulista és még sok más.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Egészségügyi Tanulmányok Egészségügyi az Amerikai Egyesült Ribeirao Preto Brazíliában 2021

Találat Filter

Fogászat

Universidade de Ribeirão Preto 
Alapképzés
<
Nappali
<
4 év
Portuguese (Brazil)
Campus

A fogászat során Unaerp alkotják a háziorvos fogorvos, jogosult alkalmazni a megelőző intézkedések, azonosítani és szóbeli fogászati ​​problémák, megtervezésére és kivitelezés ...

Tovább