HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alapképzések az Amerikai Egyesült Natal Brazíliában 2019

A főiskolai egy négy éves mértéke, amely lehetővé teszi a diákok választhatnak, hogy a koncentráció és tanulmányi. Sok iskola kínál részmunkaidős oktatás lehetőségeit, hogy a diákok, akik szeretnének keresni diplomát megteheti még munka közben vagy gondozó család.

Brazíliában van három fok: BA - vesz igénybe 4-6 év alatt lehet elvégezni és a diákok is dolgoznak a tanárok befejezése után négy évvel a kutatás. Masters - vesz egy-két év, hogy elérjék, a doktori / PhD - a legnagyobb mértékben meg lehet tanulni, és úgy három-négy év, hogy elérjék. Ez a három fokkal lazán megfelel a három ciklus a bolognai folyamat - az európai felsőoktatási rendszer. Ez azt jelenti, hogy ha el egy egyetemi diplomát egy európai egyetem, akkor kell minősíteni elérése Masters Brazíliában.

Eltekintve a történelmi helyek, természeti területek és a nagy strand, Natal is magas színvonalú egyetemek és főiskolák. A figyelemre méltó ezek közül nemzetközi intézet Idegtudományi Natal és Federal University of Rio Grande do Norte.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapképzésekről Egészségügyi az Amerikai Egyesült Natal Brazíliában 2019

Találat Filter

Fizikoterápia

Centro Universitário do Rio Grande do Norte (UNI-RN)
Campus Részidős oktatás 4 év Március 2020 Brazília Natal

A Bachelor of Fizioterápiás fokozatot UNI-RN lesz generalista, humanista, kritikus és megfontolt, az aggregált technikai és szakmai attribútumok.