HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Egészségügyi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Juiz de Fora Brazíliában 2019

A főiskolai egy felsőfokú jellemzően körülbelül négy év tanulás után keresni. A tudás és a képzés a hallgatók kapnak, miközben megszerezte fokozatot vezethet hihetetlen szakmai lehetőségeket érettségi után.

Brazília kínálnak felsőoktatásban, amely részben finanszírozza azokat a fiatalokat, akik szeretnék folytatni a fejlett oktatás. Ezeket úgy kell 18 év közötti és 35 év. Ez a felsőoktatási rendszer lehetővé teszi a hallgatók megtanulják a gyakorlati készségek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy szembenézzen a 21. század kihívásainak.

Oktatási intézmények működő Juiz de Fora nagyon klassz a szolgáltatások terén. A leginkább figyelemre méltó az egyik Universidade Federal de Juiz de Fora.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapképzésekről Egészségügyi az Amerikai Egyesült Juiz de Fora Brazíliában 2019

Találat Filter

állatgyógyászat

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)
Campus Nappali 5 év Március 2020 Brazília Juiz de Fora

Az általános cél az Állatorvos természetesen a képzés háziorvosok, belül egy átfogó képet, a készségek és kompetenciák szükségesek megelőzési tevékenység, a diagnózis és a kezelés az állatbetegségek, az állattenyésztés, a technológia és az állati termékek közegészségügy.