Filter
Alapképzés
Brazília Campinas A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Campinas Brazíliában 2019

A főiskolai diplomát egy felsőoktatási program, amely beszerzése mintegy négy év alatt. Sok agglegény programokat kínálnak személyt, valamint az online, hogy még a diákok, akik élnek a távoli területeken, vagy akik nem járnak iskolába teljes munkaidőben tudja előre az oktatás.

Brazília jelenleg az egyik legjobban teljesítő 20 ország szempontjából a gazdaság miatt kiváló eredményorientált felsőoktatás tanulást. Nincs sok nyelvi akadály, mivel a legtöbb képzési formákat portugál nyelven.Brazília 50 állami és 80 magán egyetemek

Campinas népszerű városa Brazíliában ismert a kultúra és az idegenforgalom. Ennek ellenére a város részt vett más ágazatokban, mint a nyújtó felsőoktatási szolgáltatások az emberekhez. Intézmények, mint Unicamp és UNIP található itt.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapdiplomák Egészségügyi az Amerikai Egyesült Campinas Brazíliában 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Brazília
Campinas
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Universidade Metodista de Piracicaba (UNIMEP)

Fizioterápiás olyan tudomány, amely foglalkozik a tanulmány az emberi mozgás minden formáját, és a potenciális. ... [+]

Fizioterápiás olyan tudomány, amely foglalkozik a tanulmány az emberi mozgás minden formáját, és a potenciális. A gyógytornász mára bőven munkalehetőség kórházak, klinikák, egészségügyi központok és állomások, sportolók és rehabilitációs központok. Létrehozta 1976-ban, a kurzus a Fizioterápiás, UNIMEP már rámutatott a szaksajtó, mint az egyik legjobb az országban. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a kiválóság innovatív tantervet, megfelel a legújabb nemzeti irányelvek és a piaci igények, valamint a haj szakmai, integráció a Master program fizikoterápia és az infrastruktúra.

Időtartam5 év nappal vagy éjszaka

Havi befektetési... [-]

Brazília Campinas
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul