HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb 2 Beszéd és nyelv patológia Alapdiploma 2020

A főiskolai diplomát egy négyéves oktatási program, amely segít az egyének elérjék a személyes és karrier célok. Miközben megszerezte a diplomát, a diákok javítása sok készségeket, hogy azok az eszköz a munkahelyen.

Mi a Bachelor A beszéd és a nyelv terápia? Ez a szak utasítja a diákok a mérföldkövek a beszéd fejlődés és hogyan lehet azonosítani, diagnosztizálására, kezelésére és nyelv, artikuláció, és nyelési zavarok, valamint hogyan magatartás terápia problémák megoldására motoros beszéd, folyékonyan, és afázia. Annak érdekében, hogy a teljes mértékben, a diákok munkáját a betegek felügyelete alatt gyakorló logopédusok, hogy javítsák a készségek és képességek, virágzó terapeuták.

Sok diák dönt, hogy keresni egy főiskolai diplomát részben azért, mert a képességek tesznek szert a törekvés az oktatás, mint a fejlettebb olvasási, írási, és a kritikus gondolkodás képességeit.Fogadása felsőfokú végzettség is, hogy az egyének a tudást, amelyre szükségük a gyors előrehaladásra pályájukon.

A pénzügyi felelősség megszerezte a főiskolai diplomát beszéd- és nyelvi terápia eltérnek az egyes diák függően az intézmény. Emiatt a diákokat arra biztatják, hogy beszéljen közvetlenül a leendő iskolákkal, hogy teljes mértékben megértsék a költségek kereső mértékével.

Diplomát beszéd- és nyelvi terápia, diplomások elhelyezkedni a beszéd és nyelv terapeuták, dolgozó orvosi környezetben, mint a kórházak és klinikák, vagy ők is dolgoznak az iskolarendszeren belül, lebonyolítása terápia iskolákon belül részeként beszédet program képzett hallgatók. Az egyén dönthet úgy is, hogy nyissák meg a saját magánpraxis tudják diagnosztizálni és kezelni a betegek. Megszerezte a diplomát is az első lépés megszerezte a mester a beszéd és a nyelv terápia.

Ha szeretné elindítani a diplomát beszéd- és nyelvi terápia azonnal, egyszerűen keresni a programban alatt, és lépjen kapcsolatba közvetlenül a felvételi irodában, az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

2 Találatok Beszéd és nyelv patológia Filter

Képzés Logopédiai

Universidade da Coruña
Campus Nappali 4 év Szeptember 2020 Spanyolország A Coruña

Mértéke Speech engedélyezve logopeda szabályozott szakma. Ez a minősítés alakul kapcsolódó minden szempontból a kommunikáció rendellenességek megnyilvánulhat, mint a hang, artikuláció, a megértés, szimbolizációnak és szóbeli és írásbeli kifejezés, a társadalmi kapcsolatok és a gondolkodás tanulmányokat.

Bachelor Audiológiai és tudomány kiejtése

Al-Ahliyya Amman University
Campus Nappali Szeptember 2020 Jordánia Amman

Bevezetett egy Hallás és beszéd osztály 2001-ben avatták fel védnöksége alatt Őfelsége Prince Raad bin Zaid főtitkár-Anmak. Részleg alapképzésben a beszéd és a hallás tudományok. Ezt támasztja helyi és regionális programot annak érdekében, hogy lehetőséget teremtsen a diplomások dolgozni a különböző helyszíneken, mint például kórházak, iskolák és mások. Központi hallás és beszéd szakasz processzorok a legújabb eszközök és technikák szükségesek az ágazat felügyelete alatt egy csoport képzett oktatók és a felügyelők tartalmaz magasan képzett, hogy a legjobb képzés a tanulók számára.