Filter
Alapképzés
Jordánia A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Beszéd és nyelv patológia Alapképzésekről Megtekintése Jordániában

A főiskolai, ami egy egyetemi diploma, lehet szerzett főiskolák és egyetemek található szerte a világon. Az alapképzési diplomát kínálnak különböző koncentrációban, hogy a diákok személyre szabott oktatásban, hogy összehangolják a jövőbeli célokat.

A hivatalos nevén a Jordán Hásimita Királyság. Jordan található Ázsiában. A kétéves ciklus óvodai, 10 év az alapvető, kötelező oktatás és a középfokú 2 évig az oktatási rendszer helyt itt. Akkor üljön Tawjihi.

Kérj Információt - A Legjobb Beszéd és nyelv patológia Alapdiplomák Jordániában 2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Beszéd és nyelv patológia, Jordánia

Diplomák
Helyszín
Jordánia
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Al-Ahliyya Amman University

Bevezetett egy Hallás és beszéd osztály 2001-ben avatták fel védnöksége alatt Őfelsége Prince Raad bin Zaid főtitkár-Anmak. Részleg alapképzésben a beszéd és a hallás tud ... [+]

Hallás és beszéd

Bevezetett egy Hallás és beszéd osztály 2001-ben avatták fel védnöksége alatt Őfelsége Prince Raad bin Zaid főtitkár-Anmak. Részleg alapképzésben a beszéd és a hallás tudományok. Ezt támasztja helyi és regionális programot annak érdekében, hogy lehetőséget teremtsen a diplomások dolgozni a különböző helyszíneken, mint például kórházak, iskolák és mások. Központi hallás és beszéd szakasz processzorok a legújabb eszközök és technikák szükségesek az ágazat felügyelete alatt egy csoport képzett oktatók és a felügyelők tartalmaz magasan képzett, hogy a legjobb képzés a tanulók számára.

üzenet

Kiegészítés a helyi munkaerő-piaci és regionális káderek szakképzett és gyakorlott emberek nagy szakmai etikai gyakorlása kiemelkedő területén a hallás és a beszéd.... [-]

Jordánia Amman
Szeptember 2020
Angol,Arab
Nappali
Campus
Bővebben magyarul