Filter
Alapképzés
Ázsia A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Beszéd és nyelv patológia Alapképzésekről Ázsia 2020

A főiskolai egy négy éves mértéke, amely lehetővé teszi a diákok választhatnak, hogy a koncentráció és tanulmányi. Sok iskola kínál részmunkaidős oktatás lehetőségeit, hogy a diákok, akik szeretnének keresni diplomát megteheti még munka közben vagy gondozó család.

Diákok, akik teljes mértékben részét Ázsiában egyre számokat. Jelenleg, a második és a harmadik legnagyobb gazdasága Ázsiában. Korlátozás nélkül, a hallgatók leírták idejüket Ázsiában, mint a legjobb élményt az életüket. Ma, három a négy legnépesebb ország a világon a Ázsia: Kína, India és Indonézia.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel - Beszéd és nyelv patológia Alapdiplomák Ázsia 2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Beszéd és nyelv patológia, Ázsia

Diplomák
Helyszín
Ázsia
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Al-Ahliyya Amman University

Bevezetett egy Hallás és beszéd osztály 2001-ben avatták fel védnöksége alatt Őfelsége Prince Raad bin Zaid főtitkár-Anmak. Részleg alapképzésben a beszéd és a hallás tud ... [+]

Hallás és beszéd

Bevezetett egy Hallás és beszéd osztály 2001-ben avatták fel védnöksége alatt Őfelsége Prince Raad bin Zaid főtitkár-Anmak. Részleg alapképzésben a beszéd és a hallás tudományok. Ezt támasztja helyi és regionális programot annak érdekében, hogy lehetőséget teremtsen a diplomások dolgozni a különböző helyszíneken, mint például kórházak, iskolák és mások. Központi hallás és beszéd szakasz processzorok a legújabb eszközök és technikák szükségesek az ágazat felügyelete alatt egy csoport képzett oktatók és a felügyelők tartalmaz magasan képzett, hogy a legjobb képzés a tanulók számára.

üzenet

Kiegészítés a helyi munkaerő-piaci és regionális káderek szakképzett és gyakorlott emberek nagy szakmai etikai gyakorlása kiemelkedő területén a hallás és a beszéd.... [-]

Jordánia Amman
Szeptember 2020
Angol,Arab
Nappali
Campus
Bővebben magyarul