HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alapképzésekről az Amerikai Egyesült Wagga Wagga Ausztráliában 2019

A főiskolai egy tudományos fokozat program, amely segít felkészíteni a hallgatókat a jövőbeni karrier, vagy továbbra is az oktatás. Bachelor fok is szerzett körülbelül 3-5 év attól függően, a tanulói teljesítmények, valamint a követelmények az egyes konkrét szak.

Ausztrália oktatás elsősorban a kormány felelőssége. A kormány teljes egészében finanszírozza az állami egyetemi oktatás, miközben részben finanszírozza a magán egyetemi oktatás.Ausztrália, hogy egy angol beszélt országban, a legtöbb diák országok, akiknek az angol az első nyelv gyakran szereti tanult ebben az országban

Az egyetlen szolgáltató a fejlett képzés ezen a területen a campus Charles Sturt Egyetemen. Azonban más intézmények jelennek meg, miközben még a legnépszerűbb egyetemek érdekli a beállítás központjai.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Egészségügyi Tanulmányok Egészségügyi az Amerikai Egyesült Wagga Wagga Ausztráliában 2019

Találat Filter

Orvosi sugárzási tudományok (szakirányú)

Charles Sturt University
Campus Nappali 4 év Január 2020 Ausztrália Wagga Wagga Port Macquarie Canberra + 2 további

A CSU Orvosi Sugárzási Tudományok Bachelor célja, hogy a hallgatók számára olyan elméleti tudást és szakmai készségeket biztosítson, amelyek szükségesek ahhoz, hogy képzett orvosi sugárzási tudósként gyakorolhassanak.

Charles Sturt University
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 3 - 6 év Január 2020 Ausztrália Wagga Wagga + 2 további