HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Queensland Ausztráliában 2019

A főiskolai egy felsőfokú jellemzően körülbelül négy év tanulás után keresni. A tudás és a képzés a hallgatók kapnak, miközben megszerezte fokozatot vezethet hihetetlen szakmai lehetőségeket érettségi után.

Ausztráliában van egy támogatott felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatók az egyetemi fok. Ők is adnak kölcsönt, és támogatások a posztgraduális hallgatók. Felsőoktatási kezdődik egyetemi végzettséggel, hogy a doktori fokozat kínált minden szakon.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Egészségügyi Tanulmányok Egészségügyi az Amerikai Egyesült Queensland Ausztráliában 2019

Találat Filter

Egészségtudományok (Kitüntetések) (Sport és edzés)

University of Southern Queensland (USQ)
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 1 év Kérj Információt Ausztrália Toowoomba Australia Online + 3 további

Az USQ Bachelor of Health (Kitüntetések) (Sport és Exercise) ideális platformot kínál a sport és a gyakorlat területén a tudás bővítésére és fejlesztésére. Meg fogja tanulni a kutatási technikákat és alkalmazza azokat az egészségügy területén, ahol leginkább szenvedélyes vagy.

Egészségtudományi Bachelor (Biomedical Sciences)

University of Southern Queensland (USQ)
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 3 év Kérj Információt Ausztrália Toowoomba Australia Online + 3 további

Csinálja az ember az emberi testet? Pathway a gyógyszert? Az Egészségtudományi Bachelor (Biomedical Sciences) a fiziológia, a farmakológia, a biokémia, a mikrobiológia, az immunológia és a molekuláris biológia témakörökre terjed ki. Szakértelemeket szerez az orvosi laboratóriumi technikákban, tudományos jelentéseket készít a biomedikai kísérletekről és kutatásokról. Választhat, hogy tanulmányozza az orvosbiológiai fokozatot online, vagy élvezheti az USQ on-campus tapasztalatait.

Paramedicin alapképzés

University of Southern Queensland (USQ)
Campus Nappali Részidős oktatás 3 év Szeptember 2019 Ausztrália Springfield + 1 további

Az USQ Bachelor of Paramedicine olyan speciális készségeket kínál Önnek, amelyek egyedülállóak, mint egy paramedicin, és képzettek lesznek az értékelés, az elemzés, a döntéshozatal és a nehéz helyzetekben való munkavégzés területén.

Bachelor of Health (Kitüntetések) (Humán Szolgáltatások)

University of Southern Queensland (USQ)
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 1 év Kérj Információt Ausztrália Toowoomba Springfield Australia Online + 4 további

Az USQ Bachelor of Health (kitüntetések) (Humán Szolgáltatások) ideális platformot nyújt a humán szolgáltatásokkal kapcsolatos ismeretek bővítésére és fejlesztésére. Meg fogja tanulni a kutatási technikákat és alkalmazza azokat az egészségügy területén, ahol leginkább szenvedélyes vagy.

Bachelor of Applied Public Health

Torrens University Australia
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 3 év Kérj Információt Ausztrália Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Új-Zéland Auckland + 9 további

Bachelor of Nursing

University of Southern Queensland (USQ)
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 3 - 6 év Kérj Információt Ausztrália Toowoomba Brisbane Australia Online + 4 további

Bachelor az állatorvos (kitüntetéses)

The University of Queensland
Campus Nappali 5 év Január 2020 Ausztrália Gatton Brisbane Saint Lucia + 2 további

Állatorvosi tudomány az orvosi, diagnosztikai, terápiás elvek társa, a hazai, egzotikus, vadon élő állatok, és a termelés az állatok. Állatorvostudomány létfontosságú a tanulmányi és védelme állattenyésztés gyakorlatok, állomány-egészségügyi és ellenőrző terjedése elterjedt betegség. Ez megköveteli a megszerzése és alkalmazása a tudományos ismeretek több tudományág, és használja a technikai képességek felé betegségmegelőzés a hazai és a vadon élő állatok.

Bachelor gyógyszertár (kitüntetéssel)

The University of Queensland
Campus Nappali 4 év Január 2020 Ausztrália Saint Lucia Brisbane Gatton + 2 további

Ez a program felkészíti a tanulókat a kiemelkedő karrierje az iparban, a közösség, a kórházi gyógyszertár vagy a kormány. A hallgatók megtanulják a state-of-the-art Gyógyszertár Ausztrália Kiválósági Központ (PACE) - világszínvonalú, 100.000.000 $ oktatási és kutatási létesítmény található UQ orvosbiológiai tudomány kapitányságon a Woolloongabba.

Bachelor fogászati ​​tudomány (kitüntetéses)

The University of Queensland
Campus Nappali 5 év Január 2020 Ausztrália Saint Lucia Brisbane Gatton + 2 további

Ez a program oktatja a következő generációs fogorvosok a legmodernebb tercier orális egészségügyi létesítmény Ausztráliában.

Bachelor in Biomedical Science

The University of Queensland
Campus Nappali 3 év Január 2020 Ausztrália Saint Lucia Brisbane Gatton + 2 további

Orvosbiológiai kutatók biztosítják az alapot a modern egészségügy és segíti a fejlődő betegségek kezelésében. A tanulmányok középpontjában az emberi test molekuláris, celluláris és egész test szintje és a tudományágak biokémia és sejtbiológia, a fiziológia, fejlődésbiológia, mikrobiológia, farmakológia és idegtudományok.

Ápolási (főiskolai) képzés

Queensland University of Technology
Campus Nappali 2 év Február 2020 Ausztrália Kelvin Grove

Ha végzett egy másik területen, akkor felismertük a korábbi tanulást, így hamarabb elvégezheti az ápolási alapképzést.

Bachelor of Health Information Management

Queensland University of Technology
Campus Nappali 3 év Február 2020 Ausztrália Kelvin Grove

Adatok gyűjtése, karbantartása és kezelése az egészségügyi szolgáltatások javítása érdekében. A Queensland egyetlen egészségügyi információkezelési kurzusa az iparág elhelyezését kínálja tanulmánya során.

Közegészségügyi alapképzés

Queensland University of Technology
Campus Nappali 3 év Február 2020 Ausztrália Kelvin Grove

Kezdeményezések kidolgozása a lakosság egészségének és jólétének javítására. Válasszon tárgyakat, amelyek megfelelnek a karriercéljainknak, és 180 órányi szakmai elhelyezést végeznek.

Biomedical Science Bachelor

Queensland University of Technology
Campus Nappali 3 év Február 2020 Ausztrália Brisbane

A biomedicinális tudósok vakcinákat, antibiotikumokat és őssejt-terápiákat fejlesztettek ki. Fókuszáljon az érdeklődésre számot tartó területekre, és vegyen részt egy speciális munkahelyen.

Ápolási alapképzés

Queensland University of Technology
Campus Nappali 3 év Február 2020 Ausztrália Kelvin Grove

Ismerje meg Ausztrália egyik legelismertebb ápolási szakértőjét. Hozzáférés a beépített létesítményekhez, technológiákhoz és berendezésekhez, valamint 840 órányi elhelyezés.