Filter
Alapképzés
Aruba Oranjestad A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Alapképzések in Oranjestad Arubán 2019

A főiskolai egy négy éves mértéke, amely lehetővé teszi a diákok választhatnak, hogy a koncentráció és tanulmányi. Sok iskola kínál részmunkaidős oktatás lehetőségeit, hogy a diákok, akik szeretnének keresni diplomát megteheti még munka közben vagy gondozó család.

Fedezték fel, és azt állította, Spanyolország 1499-ben, Aruba került az a hollandok 1636. Aruba kivált a Holland Antillák 1986-ban lett önálló, autonóm tagja a Holland Királyság. Mozgalom felé a teljes függetlenség megállt Aruba 's kérésére 1990-ben.

Oranjestad a legnagyobb városa, Aruba, és otthont ad az oktatási intézmények az országban, mint Universiteit Van Aruba és Xavier University School of Medicine.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Egészségügyi Tanulmányok Egészségügyi in Oranjestad Arubán 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Aruba
Oranjestad
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Xavier University School of Medicine

A BSN Nursing program lehetővé teszi a diákok keresni egy hároméves gyorsított érettségi of Science in Nursing nálunk Caribbean orvosi ... [+]

A BSN Nursing program lehetővé teszi a diákok keresni egy hároméves gyorsított érettségi of Science in Nursing nálunk Caribbean orvosi egyetemre.

A BSN programja ápolási kiegészíti a Karib orvosi egyetemet, és segít megfelel a helyi, regionális és globális igény a magasan képzett, könyörületes nővérek. Enyhítésén túl a kritikus ápolói hiány, a diplomások Xavier BSN program is tudják használni az oktatás eléréséhez vezető szerepet abban, hogy az egészségügyi ellátás és javítása a hatékony kommunikáció.

A BSN program integrálja a minimum 58 félév óra bölcsészettudományi képzési program, amely magában foglalja a természettudományok és a matematika, a kommunikáció, a társadalmi-viselkedési tudományok és a humán. A misszió XUSOM School of Nursing, hogy felkészítse érettségi képzett regisztrált ápolók (RN), aki ezt követően eljuttatja könyörületes szolgáltatások, a szállítás a legmagasabb szintű biztonságos ápolási egyének, a családok és közösségek. Most megtudhatod, ez az egyik legjobb Caribbean orvosi iskolák a világon.... [-]

Aruba Oranjestad
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul