HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb 5 Alternatív gyógyászat Alapdiploma 2019

A főiskolai diplomát egy egyetemi program, amely körülbelül 3-5 év alatt fejezik be. Tanfolyamok körül forog egy adott fegyelem és a diákokat felkészítsék a karrier. Lehet oklevelet szerzett az iskolákban a világ minden tájáról, és néhány még elérhető online.

Mi a Bachelor alternatív gyógyászat? Ez a program célja felé diákok, akik szeretnének segíteni másoknak nem konvencionális gyógymódok. Programnak lehet egy általánosabb, mindent átfogó megközelítést, vagy esetleg összpontosítani sajátos szakterület. Területeken az alternatív gyógyászat közé reflexológia, természetgyógyász, masszázs, jóga, akupunktúra, és a reiki terápia. Alapvető tanfolyamok lehet biológia, anatómia, patológia, élettan, és orvosi joggyakorlat.

A diákok, akik tanulmányi alternatív gyógyászat építeni széles tudást és a különböző készségek, így lehet választani a különböző munkákat alapján terület tanulmány.A legtöbb program kínál gyakorlati képzést, hogy a diplomások biztos lehet abban, amint azok a munkaerő.

A költségeket a keresőképesség alternatív gyógyászat mértékben különböznek majd az egyik intézményből a másikba. A hírnév és a program időtartama nagyok tényezők, és minden egyes program konkrét díjakat társul hozzá. Hívjon az iskolák az érdeke, hogy megtudja, mi a díjak és a tandíj lesz.

Pályakezdő van egy gazdag karriert tudnak választani, ha már a diploma. Ők választhatnak, hogy nyit egy gyakorlatot a speciális és segítsen az embereknek keresztül reflexológia, természetes gyógymódok, masszázsterápia, reiki, vagy az akupunktúra. Egyes szakemberek, mint például gyógyfürdő rendezők, ápolók, és orvosok, dönthet az ilyen mértékű, hogy segítsen nekik, hogy egy átfogóbb megközelítést a jelenlegi ügyfelek és a betegek. Egyéb karrierje tartalmazhat élet edzők vagy személyi edzők.

Ne vesztegessünk több időt.Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

5 Találatok Alternatív gyógyászat Filter

Osteopath alapképzése

ESO Paris - École Supérieure d’Ostéopathie
Campus Nappali 3 - 5 év Szeptember 2019 Franciaország Champs-sur-Marne

Az osteopathra vonatkozó előkészítő képzés a felsőoktatás ütemtervét követi. Minden ciklus magában foglalja a rendszeres tudásszerzési értékeléseket. A képzés megfelel a WHO (Egészségügyi Világszervezet) és az európai szabványoknak.

BSc növényi tudományok

Bastyr University
Campus Nappali 2 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Kenmore San Diego + 1 további

Bastyr Egyetem növényi tudományok fokozatot befejezését program vonatok szakemberek, akik meg tudnak felelni a növekvő kereslet a gyógynövény szakértők. Tanulmányozásával mester gyógynövény, a hallgatók vállalják alapos és tudományosan megalapozott oktatásban. Diplomások teljes program két év, és készek arra, hogy adja meg a növényi termékek területén közvetlenül, megkezdik a botanikai gyógyszerszakértők vagy folytassa az oktatás a kapcsolódó területeken.

BTech a szomatológiában

University of Johannesburg
Campus Nappali 1 év Február 2020 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A BTech szomatológiájának tanfolyamai tartalmaznak reflexológiát (speciális masszázs technikák), kutatási módszertant, álcázási terápiát, szomatechnikákat, állandó smink, szociálpszichológiát, aromaterápiát (speciális masszázs technikák),> thai masszázst, üzleti gyakorlatot, szomatológiai kutatási projektet, Üzleti gyakorlat,> TT, Szomatológiai kutatási projekt, Reflexológiai esettanulmányok

Bachelor Chiropractic

Royal University Center Maria Cristina
Campus 4 év Szeptember 2019 Spanyolország Madrid

A kiropraktika Európában gyorsan növekvő szakma. Azokban az országokban, ahol a kiropraktika szabályozása van, még több szakemberre van szükség.

Bachelor diploma kiropraktika

Barcelona College of Chiropractic - BCC
Campus Nappali 5 - 5 év Szeptember 2019 Spanyolország Barcelona

Hála a szakértőket a tananyag fejlesztése és a kiemelkedő emberek a kiropraktika szakma, a BCC készített egy egyedülálló program tanulmányok célja továbbá, hogy a fegyelem a kiropraktika korszerű oktatási stratégiákat, tanulás és értékelés .