Agglegény - egészségtudomány

Általános információk

5 locations available

Program leírás

Mivel a világpiaci technológiai fejlesztések, ezért is nem a világ Egészségügyi. Ez annak köszönhető, hogy kulcsfontosságú felfedezések segítségével új berendezések és kutatási anyagot. Ez a növekedés megnyitotta több lehetőséget, és új kulcsszerepet tölt be az egészségügyi ágazatban.

A Health Sciences program segít felkészülni az, hogy vegye fel ezeket a szerepeket. Mi széles körét fedik le a tananyag, amely magában foglalja a diagnosztikai, technikai, terápiás és a közvetlen betegellátás és a támogató szolgáltatásokat.

Akkor lesz felszerelve ismeretek és készségek szolgáltatásokat kínálnak, amelyek kritikusak a más egészségügyi szakemberek dolgozik, és a betegek szolgálsz.

Célunk, hogy készítsen az illetékes és az ipar kész szakemberek segítségével a programok, amelyek a következők: Fizioterápiás, hagyományos kínai orvoslás. Eltekintve az előnyeit Nemzetközi hálózat, a széle Health Sciences az alábbiakat tartalmazza:

Átfogó klinikai expozíció

Itt van több mint 1200 órányi klinikai képzést kell oktatni a klinikai környezet Mire végzett. A gyakorlati tapasztalat, akkor javítja a megértést és készségek biztosítása holisztikus ellátást a betegek.

Egyéni előmenetel

Emellett magasan képzett előadók alapos ismerete, mi is hozza a legjobb ipari szakemberek és szakértők segítségével excel a szakma. Mi is segíteni klinikai elhelyezést vezető magán és az állami kórházak egész Malajziában.

Világszínvonalú tanulási környezet

A legjobb gyakorlati képzés a state-of-the-art laboratóriumok, ahol a hallgató berendezés arány 1: 1-5. A oktató-hallgató arány 1: 5-10, amely arra ösztönzi a kölcsönhatást, és lehetővé teszi az oktatók, hogy nagyobb figyelmet a fejlődés.

Tanuló-központú tanulás

Innovatív technika része a tanulási folyamatnak. Módszerek, mint a blended learning, probléma alapú órák és peer-támogatott tanulmány ülés minden része a program segítségével hatékonyabban tanulni.

kínált programok

  • Bachelor of hagyományos kínai orvoslás (Hons)
  • BSc (Hons) Gyógytorna
  • Alapítvány a tudomány
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Studying at INTI International University and Colleges brings benefits that come directly from the strength of the Laureate International Universities network. The Laureate Network is the largest and ... Tovább

Studying at INTI International University and Colleges brings benefits that come directly from the strength of the Laureate International Universities network. The Laureate Network is the largest and fastest growing global network of private universities that provides INTI with access to global resources, best practices, teaching methods, international faculty and management tools that are truly world class. Kevesebb
Batu Pahat , Batu Pahat , Batu Pahat , Batu Pahat , Kuala Lumpur , George Town , Nilai , Subang Jaya + 7 Több Kevesebb