Read the Official Description

A megelőzés nem egy új trend, de ez egyre inkább nyilvánvaló, hogy a társadalmi és vállalati szinten, az előnyöket tudnak hozni. Így például a megelőző intézkedések valóban térül, szüksége szakmai koncepciók.

A Program Bachelor megelőzés és egészségügyi menedzsment (B. A.) biztosít minden készségek és képességek, hogy sikeresen létrehozza magát, mint egy szakértő a megelőzés és az egészségfejlesztés. Amellett, hogy a szakmai tudás biztosítása a távoktatási jövőorientált kompetenciák hatékony tervezés és hatékony megvalósítása megelőzési koncepciók javára az általános egészség: Lesz ismeretek szerzésére megelőzése, kezelése, valamint a célirányos és kockázat-csoport-specifikus intézkedéseket, az egészségügyi pszichológiai szakértelem és Egészségügyi marketing ismeretek. Az így megszerzett vezetési ismeretek kombinálva a megfelelő szakértelemmel teszi legkeresettebb dolgozók az iparban.

Kulcsképesítések

Társadalmunk szembesül egyre orvosi költségeket. Ez annak köszönhető, hogy a demográfiai változás, a másik viszont az úgynevezett életmód kockázatok dohányzás, az alkohol, a testmozgás hiánya és az egészségtelen táplálkozás. A megfelelő kezelését e kihívások hatalmas potenciállal rendelkezik a megelőzés és az egészségügyi vezetők, akik jól meg kell képezni az ilyen komplex feladat. Távoktatási megelőzés és az egészségügyi menedzsment (B. A.) ad amellett, hogy a tudás a megelőző stratégiák és cselekvési területeket és a konkrét gazdasági és menedzsment know-how. A minősítési Plus:

  • kifinomult megértése fontos a megelőzés különböző szinteken
  • Áttekintés a megelőzés követelményeit, a célcsoportok és szükségletek
  • megalapozott betekintést használják a tervezési lehetőségek megelőzése, kezelése és az egészségfejlesztés
  • átfogó egészségügyi gazdasági ismeretek intézkedések értékelése
  • Vezetési ismeretek tervezésére és ellenőrzésére egészségügyi projektek

Tanulmányi tartalma

Ahhoz, hogy a gazdasági és társadalmi potenciált a megelőzés, speciálisan képzett vezetők keresnek, amely képes azonosítani, hogy mi szükséges, hogy megfeleljen az igényeinek egyes célcsoportok ígéretesek. A tananyag a Bachelor megelőzés és egészségügyi menedzsment (B. A.) szisztematikusan igazodnak a piaci követelményeknek az egészségügyi ágazat.

A gyakorlati tananyag nyersz a APOLLON egyetem képes kidolgozására, végrehajtására, a minőségbiztosítás és ellenőrzése a megelőző intézkedések. Annak érdekében, hogy meg tudja, a hatékonyság és a megelőző intézkedések hatékonyságának szisztematikus növelése és ezáltal ideálisan felszerelt felelős pozíciókat. Az előtérben egy egyedülálló kombinációja a konkrét tananyagot, hogy Ön jogosult a tanulmányi utak tapasztalt megelőzés és az egészségügyi vezetők:

  • Egészségügyi Pszichológia
  • Munkahelyi egészségfejlesztés
  • Háttértudás krónikus betegségek
  • Egészségügyi tanácsadás - szintén az online médiában

felvételi követelményeket

A követelményeket a felvételi a alapképzésen szabályozza a felsőoktatási törvény Bremische (BremHG). Akkor tanulmány szerint bizonyos feltételek nélkül, magas iskolai végzettséggel.

alapvonal

bármikor

Fokozatokra osztás

Elsajátítják az nemzetközileg elismert Bachelor of Arts (B. A.) A minisztérium a megelőzés és az egészségfejlesztés. Ez mértékben teszi a professzionális egészségügyi promóterek iparág-specifikus szakértelemmel.

Tanulmány időtartama

Kontroll vizsgálat 36 hónap vagy 48 hónap (180 kredit).

teszt tanulmány

A regisztrációval a APOLLON Hochschule lehet tesztelni 4 hétig tanul ingyen. Ebben az időszakban, akkor jelentkezzen be bármikor visszavonhatja. akkor nem merül fel költség az Ön számára.

akkreditáció

Az alapképzési szak Prävention- és Egészségügyi Menedzsment (B. A.) által igazolt International Agency for minőségbiztosítási és akkreditációs a tanulmányi programok és intézmények (FIBAA).

szabad mellék

Akár 50% a választott tanulmány variáns (18 vagy 24 hónap). http://www.apollon-hochschule.de/redirect.php?id=1242

Program taught in:
Német

See 4 more programs offered by Apollon Hochschule »

This course is On-line
Start Date
Open Enrollment
Duration
36 - 48 hónapok
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date