A klinikai pszichológia mestere

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Áttekintés

 • Integratív pszichoterápiás megközelítés, amely egyedülálló rugalmasságot biztosít a diákoknak a klinikai prezentációk elképzelése és kezelése során.
 • Diplomás jogosult a pszichológusként való bejelentkezésre Ausztráliában.
 • Tanulj meg a klinikai prezentációk konceptualizálására és kezelésére, beleértve a relációs pszichodinamikai, kognitív-viselkedési és szisztémás narratív terápiás megközelítéseket.
 • Szerezzen tapasztalatot szakmai gyakorlattal a speciális pszichológiai és tanácsadó klinikán, valamint klinikai képzéssel a külső kórházakban, közösségi ügynökségekben és mentális egészségügyi környezetben.
 • Lehetőség arra, hogy befejezze a klinikai pszichológia mestereit részben részmunkaidőben kombináló, a filozófia doktora (Ph.D.) doktori fokozatos befejezésével.

Mi várható

A klinikai pszichológia mestere a legújabb pszichoterápiás folyamatra és eredménykutatási eredményekre épül, és integratív megközelítést alkalmaz a hallgatók képzésére a mentális egészségügyi problémák és rendellenességek értékelésében és kezelésében. Ez a megközelítés segíti a hallgatókat a gyakorlatban rugalmas és ügyfélorientált megközelítés kialakításában, összhangban a klinikai pszichológia bizonyítékokon alapuló gyakorlatának korszerű szabványaival.

A diákok megtanulják a klinikai prezentációk konceptualizálását és kezelését relációs pszichodinamikai, kognitív-viselkedési, szisztémás és narratív terápiás módszerekkel. Ennek a kurzusnak a végzősei rendelkeznek azzal a tudással és hozzáértéssel, hogy értékeléseket és kezeléseket biztosítsanak az egész életen át.

Kombinált tanulmányi opció

A kurzus diákjai képesek lehetnek egy olyan tanulmányi program elvégzésére, amely a QUT klinikai pszichológiai mestereit részben részmunkaidőben kombinálja a filozófia doktora (Ph.D.) egyidejű (de szakaszos) befejezésével. Ez lehetővé teszi a mesterképzésben résztvevő hallgatók Ph.D. fejlesztését. javaslata és a Ph.D. projektben. A két program közötti kutatás egyértelmű összekapcsolása erőteljes szinergiát biztosít. Lépjen kapcsolatba a pszichológiai kurzusok csapatával, hogy beszéljen a lehetőségeiről.

Tanfolyam követelmények

Vannak olyan követelmények, amelyekkel a kurzusnak diákként kell találkoznia. Meg kell határoznia ezeket a követelményeket, és biztosítania kell, hogy elegendő idő álljon rendelkezésükre. Ezen követelmények némelyike kapcsolódó költségekkel jár.114245_Image10GPCampuspicture_3000Wx1373H.jpg

Karrier eredmények

Ez a kurzus a klinikai pszichológia karrierjének alapja. A klinikai pszichológusok széles körű egészségügyi és tanácsadási szolgáltatásokat alkalmaznak, és önálló (magán) szakemberként is dolgozhatnak. A klinikai pszichológia ugyancsak ugródeszkát biztosíthat más pályára, további vagy kiegészítő képzésben.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy bár a sikeres kurzus befejezése közvetlenül a pszichológus általános nyilvántartásba vételéhez vezet, a klinikai pszichológus jóváhagyása további jóváhagyott felügyeleti gyakorlatot igényel. További információ a http://www.psychologyboard.gov.au címen található

Jóváhagyás esetén a diplomások klinikai pszichológusoknál jelentkezhetnek szakemberi pozíciókban, és élvezhetik a gyakoribb gyakorlatokat és rugalmasabb szabályokat a Medicare keretében, amikor a magángyakorlatban dolgoznak.

Szakmai felismerés

A diplomások jogosultak pszichológusként való bejelentkezésre Ausztráliában. A tanfolyam megfelel az Ausztrál Pszichológiai Akkreditációs Tanács (APAC), az Ausztrál Pszichológiai Társaság Klinikai Pszichológusok Főiskola és az Ausztrál Pszichológiai Testület akkreditációs követelményeinek.

Lehetséges pályafutás

 • Változáskezelő
 • Klinikai pszichológus
 • Tanácsadó
 • Kritikus incidens vagy katasztrófaelhárítási kezelő
 • Forensic pszichológus
 • Egészségpszichológus
 • Programértékelő
 • Pszichológus
 • Tudományos munkatárs

díjak

A tényleges díjak a választott egységek függvényében változhatnak. Évente felülvizsgáljuk a díjakat, és növekedhetnek.

2020: 30 400 dollár évente teljes munkaidőben (96 kreditpont)114246_Image2QUT_KG_Education_Building.jpg

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates in ... Tovább

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates include eight Rhodes Scholars, five of these awarded in the past six years. Kevesebb
Brisbane , Kelvin Grove + 1 Több Kevesebb