A fizioterápia mestere

Általános információk

Program leírás

University of Canberra számos ösztöndíjat kínál a nemzetközi hallgatók számára.

Meg kell erősíteni a fizioterápiás karrieredet.

Ha Ön egy fizioterapeuta, aki karrierlehetőséget keres, akkor az UC Master of Physiotherapy tanfolyam biztosítja Önnek a tudást és a kutatási készségeket, hogy segítse karrierjét egy teljesen új szintre.

Ez a 2 éves, teljes munkaidős kurzus tökéletes azok számára, akik a saját fizioterápiás ismereteiket egy adott területen szeretnék összpontosítani, befolyásolni az iparági szabványokat, vagy esetleg egy kutatási alapú akadémiai pályára lépni.

Függetlenül attól, hogy mi a motiváció, ez a kurzus megadja mind a tapasztalatokat, mind a képesítéseket, hogy a munkád magasabb szintű legyen; ami viszont lehetőséget teremt a változás hatására, és növeli a tágabb közösség egészségét és jólétét nemzeti szinten.

Szánj időt arra, hogy megkezdhesse a saját karrierfejlesztési regiszterének fejlesztését az UC Master of Physiotherapy tanfolyamán.

Tanulmányozza a fizioterápia mestereit az UC-nál, és Ön:

 • szakképzett szakemberré válhat, aki különböző körülmények között képes dolgozni
 • integrált tanulási mixet kapnak az előadásoktól, a laboratóriumoktól és az oktatói foglalkozásoktól erős szakmai gyakorlattal
 • megkapja a szükséges ismereteket, expozíciót, etikai képzést és a klinikai döntéshozatali készségeket, amelyek fizioterapeuta gyakorlásához szükségesek
 • szerezzen szakmai tapasztalatot az állami kórházakban és a magán gyakorlatokban az ACT, a regionális NSW vagy Ausztrália területén
 • vállaljon egy sor problémamegoldó klinikai vizsgálatot a készségek és az alkalmazkodóképesség fejlesztése érdekében
 • megszerezzenek szakértelmet és készségeket a kutatásban, hogy teszteljék a megalapozott elméleteket a tudásról a növekedés és fejlődés, mozgászavarok, patológia vagy degeneráció területén.

Integrált tanulás

A mesterfokozatán keresztül lehetőséged lesz arra, hogy befejezze a klinikai gyakorlat gyakorlati tapasztalatait, ahol az elméleti és gyakorlati részeket valódi munkakörnyezetekbe integrálhatja.

Karrierlehetőségek

Az UC Master of Physiotherapy-t teljes mértékben akkreditálta az ausztrál fizioterápiás tanács. A diplomások az ausztrál Egészségügyi Orvoslás Szabályozó Ügynökségnél gyógytornászként regisztrálhatnak.

A pályaválasztási karrier a Master of Physiotherapy hallgatók számára is elérhető:

 • sport-
 • mozgásszervi
 • neurológiai
 • szív-
 • nők egészsége
 • gyermekgyógyászat
 • onkológia
 • vészhelyzet
 • idősgondozás
 • égési egységeket és így tovább
 • a magánipar és a kormányzati szektor.

Tanfolyam-specifikus információk

Minden diáknak meg kell felelnie egy rendőrségi rekord ellenőrzésnek, és be kell mutatnia az aktuális immunizációs rekordokat, mielőtt a klinikai gyakorlat elhelyezését elvégezné a közösségben.

Felvételi követelmények

A kurzus határideje a pályázatok benyújtásának határideje minden év május 31-ig a hazai pályázók és minden évben március 31-én a nemzetközi pályázóknak. A hazai pályázóknak az egyetemek felvételi központján (UAC) keresztül kell pályázniuk.
A pályázóknak teljesíteniük kell az alábbi kritériumok mindegyikét:
A) egy befejezett főiskolai diplomát egy hitelességi vagy magasabb átlaggal rendelkező egészségügyi tudományágban, és
B) fokozat szintű vizsgálatok a vázizomzat anatómiájában, a fejlett funkcionális anatómia, a mozgás fiziológiája és a biomechanika.

* Egészségtudományi tudományok közé tartoznak a testmozgás fiziológiája, gyakorlása tudomány, testmozgás és sport tudomány, orvostudomány, biomedikai tudomány, egészségtudomány, emberi mozgás, fizioterápia, fizikoterápia, alkalmazott tudomány, humán biológia, orvostudomány, rehabilitációs tudomány, emberi táplálkozás, foglalkozás terápia.

További felvételi követelmények

A tanfolyamon minden hallgatónak teljes körű klinikai gyakorlatra van szüksége időben, gyakran a tanítási időn kívül. Ezek a klinikai gyakorlatok elengedhetetlenek a programhoz és értékelik.

A klinikai gyakorlat megkezdése előtt minden diáknak teljes körű immunizálási ütemtervet és az elsődleges támogatási bizonyítványt kell tartalmaznia, beleértve a CPR-t is, az ACT és az NSW egészségügyi részlegének követelményeiként.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of Canberra is a vibrant government university where your future is what matters most. We are recognised internationally, ranked in the top 100 young universities in the world and have ... Tovább

The University of Canberra is a vibrant government university where your future is what matters most. We are recognised internationally, ranked in the top 100 young universities in the world and have big plans for your future. We don't just focus on the theory of things, we like to teach our students in the way that they would be working. It's what we call work-integrated learning and it's a big reason that our students are highly sought after and amongst the highest paid and most employable in Australia. Kevesebb