University of Canberra számos ösztöndíjat kínál a nemzetközi hallgatók számára.

Meg kell erősíteni a fizioterápiás karrieredet.

Ha Ön egy fizioterapeuta, aki karrierlehetőséget keres, akkor az UC Master of Physiotherapy tanfolyam biztosítja Önnek a tudást és a kutatási készségeket, hogy segítse karrierjét egy teljesen új szintre.

Ez a 2 éves, teljes munkaidős kurzus tökéletes azok számára, akik a saját fizioterápiás ismereteiket egy adott területen szeretnék összpontosítani, befolyásolni az iparági szabványokat, vagy esetleg egy kutatási alapú akadémiai pályára lépni.

Függetlenül attól, hogy mi a motiváció, ez a kurzus megadja mind a tapasztalatokat, mind a képesítéseket, hogy a munkád magasabb szintű legyen; ami viszont lehetőséget teremt a változás hatására, és növeli a tágabb közösség egészségét és jólétét nemzeti szinten.

Szánj időt arra, hogy megkezdhesse a saját karrierfejlesztési regiszterének fejlesztését az UC Master of Physiotherapy tanfolyamán.

Tanulmányozza a fizioterápia mestereit az UC-nál, és Ön:

 • szakképzett szakemberré válhat, aki különböző körülmények között képes dolgozni
 • integrált tanulási mixet kapnak az előadásoktól, a laboratóriumoktól és az oktatói foglalkozásoktól erős szakmai gyakorlattal
 • megkapja a szükséges ismereteket, expozíciót, etikai képzést és a klinikai döntéshozatali készségeket, amelyek fizioterapeuta gyakorlásához szükségesek
 • szerezzen szakmai tapasztalatot az állami kórházakban és a magán gyakorlatokban az ACT, a regionális NSW vagy Ausztrália területén
 • vállaljon egy sor problémamegoldó klinikai vizsgálatot a készségek és az alkalmazkodóképesség fejlesztése érdekében
 • megszerezzenek szakértelmet és készségeket a kutatásban, hogy teszteljék a megalapozott elméleteket a tudásról a növekedés és fejlődés, mozgászavarok, patológia vagy degeneráció területén.

Integrált tanulás

A mesterfokozatán keresztül lehetőséged lesz arra, hogy befejezze a klinikai gyakorlat gyakorlati tapasztalatait, ahol az elméleti és gyakorlati részeket valódi munkakörnyezetekbe integrálhatja.

Karrierlehetőségek

Az UC Master of Physiotherapy-t teljes mértékben akkreditálta az ausztrál fizioterápiás tanács. A diplomások az ausztrál Egészségügyi Orvoslás Szabályozó Ügynökségnél gyógytornászként regisztrálhatnak.

A pályaválasztási karrier a Master of Physiotherapy hallgatók számára is elérhető:

 • sport-
 • mozgásszervi
 • neurológiai
 • szív-
 • nők egészsége
 • gyermekgyógyászat
 • onkológia
 • vészhelyzet
 • idősgondozás
 • égési egységeket és így tovább
 • a magánipar és a kormányzati szektor.

Tanfolyam-specifikus információk

Minden diáknak meg kell felelnie egy rendőrségi rekord ellenőrzésnek, és be kell mutatnia az aktuális immunizációs rekordokat, mielőtt a klinikai gyakorlat elhelyezését elvégezné a közösségben.

Felvételi követelmények

A kurzus határideje a pályázatok benyújtásának határideje minden év május 31-ig a hazai pályázók és minden évben március 31-én a nemzetközi pályázóknak. A hazai pályázóknak az egyetemek felvételi központján (UAC) keresztül kell pályázniuk.
A pályázóknak teljesíteniük kell az alábbi kritériumok mindegyikét:
A) egy befejezett főiskolai diplomát egy hitelességi vagy magasabb átlaggal rendelkező egészségügyi tudományágban, és
B) fokozat szintű vizsgálatok a vázizomzat anatómiájában, a fejlett funkcionális anatómia, a mozgás fiziológiája és a biomechanika.

* Egészségtudományi tudományok közé tartoznak a testmozgás fiziológiája, gyakorlása tudomány, testmozgás és sport tudomány, orvostudomány, biomedikai tudomány, egészségtudomány, emberi mozgás, fizioterápia, fizikoterápia, alkalmazott tudomány, humán biológia, orvostudomány, rehabilitációs tudomány, emberi táplálkozás, foglalkozás terápia.

További felvételi követelmények

A tanfolyamon minden hallgatónak teljes körű klinikai gyakorlatra van szüksége időben, gyakran a tanítási időn kívül. Ezek a klinikai gyakorlatok elengedhetetlenek a programhoz és értékelik.

A klinikai gyakorlat megkezdése előtt minden diáknak teljes körű immunizálási ütemtervet és az elsődleges támogatási bizonyítványt kell tartalmaznia, beleértve a CPR-t is, az ACT és az NSW egészségügyi részlegének követelményeiként.

Program oktatási nyelve:
 • Angol
University of Canberra

2 további kurzus University of Canberra »

Utoljára frissítve November 24, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
jan. 2020
Duration
4 - 8 félév
Nappali
Price
47,000 AUD
Nemzetközi diákok, évente. Hazai: CSP.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020