Read the Official Description

Az UCO Nyelv-Pathológiai Programot 1964-ben alapították. 1978-ban a program megvalósította a mesterképzést. A posztgraduális program 1993-ban nemzeti akkreditációt ért el az Amerikai Beszéd-Nyelv-Hallgatói Szövetség Akadémiai Akkreditációjának Tanácsa számára. A program 2001-ben Észak-Északon található, 2005-ben pedig új kari irodákba és klinikai helyiségekbe költözött. Az UCO program elkötelezett amellett, hogy a hallgatók széles körű tudásbázisot és kiegyensúlyozott tapasztalatokat szerezzenek a különböző ügyfelek és betegek számára, hogy felkészítsék őket minden olyan foglalkoztatási környezetre, amelyet a karrierjük során választani tudnak.

Az alapképzés előkészítő programja az általános oktatási komponensből, több szakmai tanárképző kurzusból, a bölcsészettudományi kardiológia főbb kurzusaiból és a kapcsolódó választókból áll, mint például a speciális oktatás, a korai gyermekkor, a családi kapcsolatok, a gyermekfejlesztés és a pszichológia. A végzős fokozat összetevő célja, hogy kiegészítse az egyetemi komponens és teljesíti a követelményeket az állami és nemzeti szintű hitelesítő. A posztgraduális kurzusok általában napközben, késő délután, esti és nyári szekciókban állnak rendelkezésre. Ez maximális rugalmasságot biztosít a klinikai gyakorlati tapasztalatokhoz.

Az előkészítő tanfolyamon kívül az UCO klinikai gyakorlata legalább 400 óra órás felügyelt tapasztalatot tartalmaz az iskoláskorú gyermekekkel, az iskolai korú gyermekekkel és a felnőttekkel együtt. Az UCO Beszéd- és Hallásklinikán és a Siketek Edmond Területi Óvoda Oklahoma Iskolán kívül a hallgatók a végzős hallgatókon kívül az állami iskolákban és orvosi intézményekben végzett, multidiszciplináris non-campus tapasztalatokon túl.

Összességében a növekvő mélység és összetettség tanfolyamai úgy vannak programozva, hogy felkészítsék a tanulókat az igényesebb tapasztalatokra és beállításokra, ahogy haladnak. Végül az UCO Beszéd Nyelvű Pathológia program célja, hogy integrálja az egyetemi megértést az alapfogalmak és a technikai elvek gyakorlati alkalmazása változatos beállításokat.

Programi misszió nyilatkozatok

A program elősegíti a megértést Fegyelmezési ismeretek A diákok a Beszéd-Nyelv patológia területén elemi alapelvek és eljárások feltárásával, megbeszélésével, elemzésével és feldolgozásával. A program művelni fog vezetés Amely olyan környezetet teremt, amely kihívja a hallgatókat, hogy válaszoljanak a szakmai kérdésekre a felelősség, az etika és az udvariasságon alapuló döntések és magatartás révén.

A program elősegíti a diákok probléma megoldás Készségek fejlesztésével olyan kutatási eszközök kifejlesztése révén, amelyek lehetővé teszik a tudományos kihívások megoldásához kapcsolódó tényezők bonyolultságát és a bizonyítékokon alapuló gyakorlat elveit a hatékony klinikai eljárások meghatározásában.

A program hangsúlyozza az értékét Szolgáltatáson keresztül történő tanulás A nyilvánosság számára klinikai szolgálat, gyakornokok és végül szakmai elkötelezettség révén, amely pozitívan befolyásolja a szakma nyilvános megítélését és értékét a társadalom számára.

A program kiemeli a Globális és kulturális kompetencia Az emberi kommunikációt alkotó jellemzők és tulajdonságok összetett csoportjának megértésében és az ilyen sokszínűség megértésében és tiszteletben tartásában jelentkező szakmai kihívásoknak.

A program ápolja a diákok szellemi, érzelmi és lelki életét Egészség és Jólét Fejlesztve minden diák felértékelődését a vitalitás és a jelentés hozzáadott az életüket a teljesítmények és a szakmai szerepet javítása mások életének javított kommunikációs képességeit.

Egyetemi komponens

I. ÁLTALÁNOS OKTATÁS
II. SZAKMAI TANÁR OKTATÁS
III. KAPCSOLÓDÓ VÁLASZOK
IV. SZÓJES NYELVŰ PATOLÓGIA
A beszéd-nyelv paterológia alapjai
Akusztikus fonetika
Beszéd- és hallásmechanizmus
Normál nyelvfejlesztés
Artikulációs rendellenességek
Nyelvi betegségek
audiológia
Klinikai módszerek a beszéd-nyelv paterológiában
Speciális populációk az SLP-ben
Hallható rehabilitáció
Fluency betegségek
Hangos rendellenességek
Kulturális kérdések az SLP-ben
Clinical Practicum

Nemzetközi Ösztöndíjak

A University of Central Oklahoma elkötelezett amellett, hogy megfizethető tandíjat biztosít a hallgatóknak és családtagjaiknak a világ minden tájáról. Az UCO elismeri és jutalmazza a hallgatói teljesítményt ösztöndíjak és díjak formájában az akadémiai érdem, a képzőművészet tehetsége vagy atlétika alapján. Egyéb díjak a pénzügyi szükségleteken alapulnak. A diákok jogosultak mindkét típusú díjat.

Az on-campus foglalkoztatása is rendelkezésre áll, hogy segítse a nemzetközi hallgatókat a megélhetési költségekkel. Nemzetközi hallgatók pályázhatnak az egyetemi munkahelyeken és heti 20 órát dolgozhatnak fel érkezésük után. Az egyetemen végzett munka nem garantált.

Jövő hallgatók

 • Az ösztöndíjak teljes listája az egyetemi friss tanítványok számára, kérjük kattintson ide.
 • Az ösztöndíjak teljes listája az egyetemi átutalási hallgatók számára, kérjük kattintson ide.
 • A hallgatók számára elérhető ösztöndíjak teljes listája, kérjük kattintson ide.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a legtöbb ilyen ösztöndíj igénylése nem igényel semmilyen akciót egy diáktól. Az ösztöndíj-döntést a felvételi tanácsadó végzi, amely az egyetemi és az angol nyelvtudás alapján készült. Kivételt képeznek az Elnöki Vezetői Tanács, a Holnap Tanácsának vezetője és a Legacy Non Resident Waiver ösztöndíjak.

jelenlegi diákok

 • Vezető ösztöndíj - 400 dollár (egyszeri díj)
 • Minden tavaszi félévben több pályázó nyer pénzügyi támogatást. A választott ISC elnöke minden tavaszi és őszi félévben 1000 dollárért jár el.
 • Nemzetközi pályázati ösztöndíj - Az ösztöndíjak összege minden tavasszal megkapja a férfi és a női kategória első három győztesét.
 • Nem rezidens tandíjmentességi ösztöndíj - akár 1000 dollár (egyszeri díj). Az ösztöndíjat a GPA és a vezetői szerepvállalás alapján ítélik oda a hallgatónak az UCO tanulmányozása során.
 • További ösztöndíj-lehetőségek listáját az UCO Ösztöndíjak és az UCO Ösztöndíj Alkalmazási segédprogramban találja meg.

* A legtöbb esetben az ösztöndíjak egymásra rakhatók, de nem haladhatják meg a tandíj költségeit.

Állásajánlatok

 • Állami iskola
 • Kórházak
 • Rehabilitációs ügynökségek
 • Állami Orientációs Központok
 • Korai beavatkozási ügynökségek (korábban Start)
 • Magánpraxis
Program taught in:
Angol

See 5 more programs offered by University of Central Oklahoma »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
611 USD
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019