Ajánlott szerint: Főiskola Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Kar

Áttekintés

Készüljön fel a közegészségügyi vezetésre
Ha szeretne közszolgálati egészségügyi szervezet vezető szerepében dolgozni, a Grand Canyon Egyetem (GCU) államigazgatási mestere az egészségügyi menedzsment fokozatokkal foglalkozó fokozata révén lehetőséget nyújt a dinamikus terület kritikus megismerésére. A Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Főiskola megtervezte ezt a programot, hogy feltárhassa az egészségügyi foglalkozások etikai dilemmáinak felismerésére, elemzésére és megoldására vonatkozó elveket és modelleket. A jogi felelősség, a munkahelyi biztonság és az egészségügyi intézménynek a páciensek, családjaik és alkalmazottai által okozott sérülések elleni védelemre vonatkozó kötelezettsége a vizsgált témák. Ezenkívül olyan gyakorlati pénzügyi elemzési készségeket is megvizsgálsz, amelyek azonnali alkalmazásra kerülnek az egészségügyi ágazatban.

Amikor beiratkozik a közgazdász mester fokozatosan az egészségügyi menedzsment fokozatot, akkor lehetősége van mélyreható perspektívát nyerni a közegészségügyi modellekről, beleértve jogi és általános felelősségüket, hogy működni fognak és szolgáltatásokat nyújtsanak a nyilvánosság számára. A közegészségügyre vonatkozó konkrét témákon túl az egészségügyi vezetés etikai döntéshozatalát, valamint a szolga vezető szerepét is feltárhatja.

Degree Eredmények

A közfinanszírozású intézmények vizsgálata
Az MPA programban végzett tanfolyam lehetővé teszi, hogy adminisztratív készségeket alkalmazzon a vezetés, az emberi tőke fejlesztése, a politikák és a kormányzás területén az állami szektor egészségügyi környezetében. A kortárs egészségügyi modellek átfogó megértését a pénzügyi, gazdasági, minőségi, hozzáférési és egyenlőtlenségi perspektívákból is megismerheti. Ebből a széles perspektívából kiindulva elkezdheti meghatározni szerepét és perspektíváját, mint rendszergazdát az egészségügyi rendszerben. Lehetősége van arra is, hogy kivizsgálja az Ön lehetőségeit és meghatározza az Ön egészségügyi kompetenciáján belüli szisztematikus javítások vezetőjeként rejlő lehetőségeket a vezetési tényezők változásai alapján.

Mit fog tanulni

A tudás megszerzése a közegészségügyben
A tanfolyam magában foglalja a következők feltárását:

  • Az emberi tőke fejlesztése és kezelése, valamint az egészségügyi szervezetek és funkciók igazgatása
  • Az állami szektor bevételi és kiadási struktúrái
  • Egészségügyi modellek, amelyek elemzik a pénzügyi, minőségi és hozzáférhetőségi kérdéseket
  • Az egészségügy, a kormányzat és az állami finanszírozás széles körű vizsgálata
  • A vezetői potenciál feltárása és az egészségügyi ellátás folyamatos javítására irányuló képességek
  • Pénzügyi elemzés az egészségügyi ágazatban
  • A kormányzati gazdaságpolitikák szerepe a társadalmi egyenlőségben és a piaci kudarcban
  • Gazdasági változók, amelyek hatással vannak az egészségügyi intézmények teljesítményére és kimeneteleire

Karrier Eredmények

Határozza meg szerepét a közegészségügyben
A GCU MPA segít felkészülni Önnek a közszférában dolgozó karriert az egészségügyi rendszerekkel kapcsolatban. Megvan a lehetősége arra, hogy megkérdőjelezhető legyen, hogy azonosítsa és megoldást nyújtson az állami szektor egészségügyi szervezetei előtt álló egyedi problémákra.

Program Helyszínek

Online
Folytassa a következő generációs oktatást egy online diplomával a Grand Canyon Egyetemen. Keress a mértéke a kényelem és rugalmasság online kurzusok, melyek segítségével tanulni bárhol, bármikor. GCU kínálja a legtapasztaltabb vezető szerepét az online képzési programok. Teljes munkaidős oktatók és teljesen képzett járuléka oktatók, felszerelt erős tudományos háttérrel és gyakorlati tapasztalat a saját területén, támogassa Önt minden lépésnél. Úgy tervezték, a karrier-orientált szakmai szem előtt tartva, az online osztályok biztosítanak meghitt környezetben, amely serkenti és lebilincselő megbeszélések. Válasszon a programok között a különböző főiskolák, a nagy kereslet foglalkoztatásra. Osztályok kezdődik gyakran.

Este
A Grand Canyon Egyetem esti programjai kielégítik a dolgozó szakemberek igényeit, akik inkább személyes tanulási környezetet kívánnak. Éjszakai osztályok megfelelnek csak hetente egyszer, és nyújtja a kölcsönhatás és vita egy tipikus egyetemi tanteremben. Éjszakai osztályok célja, hogy egy adott hallgatók száma, amelyek egy meleg és tápláló környezet, amely támogatja magával ragadó élmény. Egy este kohorsz, akkor halad át a szak azonos karrier gondolkodású osztálytársak, lehetőséget biztosítva, hogy a hálózat és kovácsolni kapcsolatokat, amelyek túlmutatnak az osztályteremben. Osztályok kezdődik gyakran különböző helyeken, beleértve a főépületben.

Online és esti program közzététele

Program oktatási nyelve:
  • Angol

25 további kurzus Grand Canyon University »

Ez a kurzus On-line, Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date