5 éves DMD (fogászat)

Általános információk

Program leírás

A fogorvos programot középiskolások / középiskolások végzettek számára tervezték. A program azon követelményeken alapszik, amelyek a lengyel orvosi felsőoktatási intézmények számára kötelezőek és megfelelnek az EU előírásainak.

A Fogászat Oktatóközpontja új generációs fogorvosi és fantommotoros egységekkel van felszerelve, amelyek a MUL központot képviselik az Európában a legmagasabb színvonalú orvosi oktatási központok között .

A preklinikai kurzusok, mint például az anatómia, az orvosi kémia, a biológia, a biofizika, a fiziológia, a szövettan és a sejtbiológia, és mások, elsősorban a tanulmányok első két évében valósulnak meg.

Azok a paraklinikai kurzusok, mint a patomorfológia, farmakológia, patofiziológia, mikrobiológia, orvosi pszichológia, a tanulmányok második évétől kezdődnek.

Klinikai kurzusok (konzervatív fogászat, gyermekorvosi fogászat, endodontika, fogszabályozás, protetika, periodontológia, orális és maxillofacialis műtét, implantológia) a fogászati program idősebb, négy éve alatt történnek.

  • Felvétel: évente egyszer ősszel
  • A tanév hossza: október - június
  • Megszerezhető diploma: Lekarz-Dentysta (fogorvos orvos)
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Medical University of Lodz is the largest public medical university in Poland. Its mission is focused on educating students in medicine, dentistry, pharmacy, nursing as well as in other medicine-r ... Tovább

The Medical University of Lodz is the largest public medical university in Poland. Its mission is focused on educating students in medicine, dentistry, pharmacy, nursing as well as in other medicine-related disciplines; educating research staff (Ph.D. programs); conducting research and scientific activity; developing postgraduate programs offer. Kevesebb