Hivatalos Leírás

De a fizikai, kognitív, érzelmi és / vagy társadalmi korlátozásokkal rendelkezők számára a rekreációs terápia módja a másokkal való kapcsolódásra és részvételre. Megtanulhat segíteni!

A Konföderációs Főiskola Recreation Therapy programja adja meg azokat a készségeket és ismereteket, amelyeket a gyermekek, serdülők és felnőttek széles körű szabadidős szolgáltatásainak tervezéséhez, megvalósításához és értékeléséhez kell használnia, akik az egészséges szabadidős életmódot gátolják. Megtanulja, hogyan kell dolgozni az egyének és csoportok minden korosztály, hogy értékelje szükségleteit és érdekeit, így ösztönözheti a független és személyesen teljesítő szabadidős életmód. A tanfolyam magában foglalja a terápiás rekreációt, a fejlesztési pszichológiát, a program- és eseménytervezést, a közösségi szolgáltatások kommunikációját, a marketingt és a PR-tevékenységet, a kezelést és az adaptív technológiát, valamint a szabadidős tevékenységeket.

  • A diplomások képesek lesznek csatlakozni Therapeutic Recreation Ontario, szakmai szervezet célja, hogy támogassa tagjai ennek a növekvő területen

Alternatív utak

Ha nem tesz eleget ezeknek a felvételi követelményeknek, javasoljuk, hogy vegye fontolóra a Főiskolai Hozzáférést vagy Általános Művészeti és Tudományos Tanúsítványt vagy általános művészeti és tudományos diploma programokat, illetve az Akadémiai és Karrierbejárat programot (ACE); ha sikeresen befejezi az egyik ilyen programot, jogosult lesz a közösségi szolgáltatások és védelmi szolgáltatások területére.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus Confederation College »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Price
16,419 CAD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date