állatgyógyászat

Általános információk

Program leírás

A képzett szakember jogosult eljárni a következő területeken: a klinikai és társállatok sebészet, klinika és a sebészet a haszonállatok vagy a sport, valamint a multidiszciplináris csapatok a következő területeken: a közegészségügy, az ökológia, a környezeti higiénia és zoonózisok megelőzését. A termelés és az állattenyésztés tevékenységeket, működteti a területeken az állattenyésztés teremtés és a hús és a tej a különböző fajok, valamint a technológia és az ellenőrzés az állati termékek. mezőgazdaság és mezőgazdasági igazgatási és műszaki ellenőrzése állati kábítószer laboratóriumok és takarmánykeverőnél olyan területek is az állatorvos szerepe, a sok közül.

A tanfolyam Állatorvos Farm School modern Veterinary Hospital otthont oktatási folyamatok, a kutatás és a szolgáltatás a közösség. A tanfolyam idő, tartós 5 év.

Az Állatorvos Course CENTER UNIVESITÁRIO ELNÖK Antonio Carlos / Campus Juiz de Fora kell képeznie a szakmai képes részt az állatorvosi tevékenység megoldására területen kapcsolatos kérdéseket a gazdasági, társadalmi, környezeti és politikai. A szakmai kell egy széles körű elméleti ismereteket, gyakorlati, tudományos és technológiai, valamint a képesség, kritikus gondolkodás és a kreativitás, így generál technológiák és igényeihez megfelel a jelenlegi igényeket, különösen a régió alapján az érdekeit a közösség és az állandó és harmonikus integrációját állatok között, az emberek és a közegészségügy.

Az általános cél az Állatorvos természetesen a képzés háziorvosok, belül egy átfogó képet, a készségek és kompetenciák szükségesek megelőzési tevékenység, a diagnózis és a kezelés az állatbetegségek, az állattenyésztés, a technológia és az állati termékek közegészségügy. A kurzus a szilárd szakemberképzés elkövetett etikailag a termelés és a tudás terjesztése, vállalta, hogy a közösség igényeit, valamint az elemzés és az építőipar a természet és társadalmi szerepének az állatorvos.

Utoljára frissítve feb. 2016

Az iskoláról

A UNIPAC- Universidade Presidente Antônio Carlos iniciou suas atividades na cidade de Barbacena, no ano de 1965, sendo seu fundador o Professor Bonifácio Andrada.

A UNIPAC- Universidade Presidente Antônio Carlos iniciou suas atividades na cidade de Barbacena, no ano de 1965, sendo seu fundador o Professor Bonifácio Andrada. Kevesebb