állatgyógyászat

Általános információk

Program leírás

Alatt

A kurzus biztosítja a hallgatói szervezet a gyakorlati tanulást célzó szakmai piacon egy kar tagjai orvosok tanárok, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek saját területén atuação.No Állatorvosi komplex fejlesztése tanítási gyakorlat, a kutatás, a fejlesztés, illetve orvosi és sebészeti ellátás a kis és nagy állatok, kiegészítve az elméleti oktatás.

A tartószerkezet három műtők, nyolc klinikai ellátás klinikák, klinikai laboratóriumok, az állattenyésztés és megelőző orvoslás, bonctermekbe és sebészeti technika, az anatómia laboratóriumok és mikroszkópos folyadék szoba és képalkotó ipar ( radiológia, ultrahang és echokardiográfia), valamint a nagy állatok gondozásában udvar, istálló és kennelek állattartási Complex alatt ellátás.

A képzés során a hallgató számára javasolt, hogy a kutatásban részt vevő által végzett tevékenység a tanárok, valamint a műszaki és tudományos együttműködési programok fenn a hazai és külföldi intézmények, mint például a San Diego Zoo, amellyel fenn az egyetlen projekt az ország által támogatott Zoológiai Társaság San Diego. oktatási tevékenységek támogatni, beleértve tanfolyamok és előadások a közösség az alapvető ellátás az állatok kezelését, felelős állattartás és az állatjólét, az oltási kampányok és ivartalanítás a kutya és macska, állat örökbefogadás projektek elhagyott és állatorvosi segítséget gazdaságok .Professores a képzés és a hallgatók, akik a tudományos kutatás, hogy egy kutatócsoport című strukturális és funkcionális Veterinary Pathology bejegyzett CNPq (Nemzeti Tanács, a tudományos és technológiai fejlesztés), amely fejleszti projektek kutatási vonalak fertőző és parazitás megbetegedések háziállatoknál és Wild, Experimental Pathology, onkológia és Állatorvosi toxikológia.

Munkaerőpiac

Az állatorvos alakul kapcsolatos intézkedések az állategészségügy és a termelés, a közegészségügy, az élelmiszer-termelés és a környezetvédelem. Tevékenységét irányul állatorvosi klinikák és kórházak, egyetemek és kutatóintézetek, finanszírozó szervezetek vagy kormányzati szervnél, lovas és a zsokék társadalmakban, állatkertek, laboratóriumok és állatgyógyászati ​​termékek gyárak, hűtőgépek, az állati termékek ellenőrzési szolgáltatások vállalatok mezőgazdasági és vidéki szövetkezetek.

differenciális

Diákok kapott 2010-ben ENADE legjobb átlagát az állatorvosi tanfolyam nagyobb São Paulo, hozzátéve maximum pontszám 5 által megadott ellenőrző bizottság helyett a INEP / MEC kiválósága pedagógiai projekt és az infrastruktúra. A tanfolyam partnerség Anclivepa (National Association of Clinical Kisállatnemesítők állatorvosok), hogy végezzen speciális tanfolyamok és szakmai fejlesztési program a Belgyógyászati ​​kis állatokat.

közösségi Szolgáltató

Állatorvosi Complex Elhelyezkedés: Av. Hadnagy Laudelino Ferreira do Amaral, 700 (campus São Miguel) Telefon: 2037-5792Horário szolgáltatás: hétfőtől péntekig, 08:00-12:00 és 13h a 17h, szombat 08:00-12:00.

további információ

Reggel - 7,30-12,50. Szombat osztályok néhány félév.

Utoljára frissítve aug. 2017

Az iskoláról

A Cruzeiro do Sul Educacional foi fundada em 1965 na cidade de São Paulo e, atualmente, é composta pelo Colégio Cruzeiro do Sul, SP– SP; Universidade Cruzeiro do Sul, SP – SP; Centro Universitário Mód ... Tovább

A Cruzeiro do Sul Educacional foi fundada em 1965 na cidade de São Paulo e, atualmente, é composta pelo Colégio Cruzeiro do Sul, SP– SP; Universidade Cruzeiro do Sul, SP – SP; Centro Universitário Módulo, Caraguatatuba – SP; Centro Universitário do Distrito Federal, Brasília – DF , Universidade Cidade de São Paulo, SP – SP, Universidade de Franca, Colégio Alto Padrão e Colégio CTEC, em Franca – SP , Faculdade São Sebastião e Colégio Objetivo São Sebastião – Centro, em São Sebastião – SP , Faculdade Caraguatatuba, em Caraguatatuba – SP; e mais recentemente, pelo Centro Universitário Nossa Senhora do Patrocínio, Colégio CEUNSP, Colégio Itu e Colégio Cidade de Salto, nas cidades de Itu e Salto –SP. O diferencial estratégico do grupo é o fato de atuar com instituições, marcas e posicionamentos diferentes, conforme os mercados específicos e as características das cidades onde mantém estabelecimentos de ensino. Todas as instituições preservam sua identidade, sem abrir mão dos princípios éticos e ideais de educação que norteiam as ações da Cruzeiro do Sul Educacional, o que se traduz em alguns dos melhores indicadores acadêmicos entre as instituições de ensino brasileiras. Kevesebb