Ápolási alapképzés

Általános információk

Program leírás

University of Canberra számos ösztöndíjat kínál a nemzetközi hallgatók számára.

Elismert és elfogadott több mint 160 országban

Ha szenvedélyesen segítenek másoknak, és figyelembe veszik a szoptatás jövőjét, akkor az UC Bachelor of Nursing kurzusa kiemelkedő iparágat és globálisan elismert platformot kínál, amelyből elindíthatja ápolási karrierjét.

Ez a magával ragadó és teljesen interaktív tanfolyam magában foglalja a legfrissebb nemzeti és nemzetközi interaktív tanítási és online gyakorlati módszereket, miközben innovatív technológiai és orvosi eszközöket használ a valós életvilág szimulálására.

Ennek részeként Ön ezen a tanfolyamon több klinikai elhelyezési lehetőséget is vállal, és értékes betekintést és tapasztalatot szerez az egészségügyi szolgáltatók széles körében.

A kurzus sikeres elvégzése lehetővé teszi, hogy Ausztráliában regisztrált nővérévé váljunk, és az érettségi után a szükséges készségekkel, tapasztalatokkal és képesítésekkel rendelkezünk, akiket világszerte ápoló szakemberként ismerünk el.

Ez a hároméves nappali tagozat részmunkaidőben is tanulmányozható, és teljes mértékben akkreditált az Ausztrália Nursing and Midwifery Board (NMBA) az ausztrál Egészségügyi Kezelői Szabályozó Ügynökség (AHPRA) révén.

Tanulmányozza az ápolási alapképzést az UC-nál, és Ön:

 • ideértve az alapellátást és az egészségfejlesztést, a hosszú távú és bentlakásos ellátást, a mentális egészséget, az akut és kritikus gondozást, a vidéki és távoli szolgáltatásokat, valamint a szakpolitikai fejlesztéseket
 • alapítványi ismereteket és készségeket szerezzenek ahhoz, hogy biztonságos, érzékeny, hatékony és holisztikus ápolást biztosítsanak minden korosztálynak és háttérnek
 • vegyenek részt a klinikai laboratóriumokban, oktatóanyagokban, előadásokban és szemináriumokon, szemtől-szembe és online tanítással
 • tanuljon egy koncepció alapú tanítási megközelítéssel, amely integrálja a kortárs ápolói gyakorlat tudományát, etikáját és esztétikáját
 • megérteni és alkalmazni az ápolási menedzsment alapelveit számos beállításban
 • mélyreható ismeretek és megértés az Aboriginal és a Torres Strait Islander Egészségügyi Terv.
 • fejleszteni és szélesíteni tudását, készségeit és hozzáállását a munkához és felkészülni a valódi klinikai gyakorlatra
 • vállaljon szakmai gyakorlatot annak biztosítására, hogy készen álljon a foglalkoztatásra, mint kezdő orvos.

Munka integrált tanulás (WIL)

A WIL létfontosságú eleme ennek a kurzusnak, és az első félévben lehetősége nyílik arra, hogy részt vegyen egy négynapos megfigyelési helyszínen, hogy pontosan megmérje a karrier állapotát regisztrált nővérként. A következő három évben körülbelül 880 órányi klinikai gyakorlatot kell elvégezni számos helyi és regionális orvosi beállítást illetően - beleértve a gyermekgyógyászati, idősgondozási, orvosi és sebészeti, színházi, sürgősségi osztályt (ED) és az intenzív osztályt ( ICU).

A részvételi helyszínek közé tartozik: Canberra Kórház, Kálvária Kórház, Goulburn Base Kórház és számos további magán egészségügyi klinika ACT és New South Wales területén. Tengerentúli tapasztalatok olyan országokban, mint a Tonga, vagy ápolási tanulmányi csere lehetőségek Kanadában is elérhetők ezen a tanfolyamon, amely számíthat hitelt a diploma.

Az UC tanfolyam immersive és számos folyamatban lévő szimulált tanulási tapasztalattal büszkélkedhet, felhasználva a csúcstechnológiát, amely a valóságos forgatókönyveket utánozza. Campusunk több magas hűségű, szimulált tanulási környezetet kínál az új on-site University of Canberra Kórház University of Canberra - lehetővé téve az ÁOK ápoló hallgatók számára a közvetlen klinikai gyakorlat biztonságos és ellenőrzött környezetben való megtapasztalását.

Karrierlehetőségek

Ez a tanfolyam közvetlenül ahhoz vezet, hogy ausztráliai minősített ápolónővé válhat. Az ápolás sokrétű karrier és egy UC képzett RN kényelmesen kereshet munkát a kórházi szektorban, a magán egészségügyi ellátásban, az elsődleges egészségügyi ellátásban, a vidéki és távoli egészségügyi ellátásban és a katonai támogatásban. Az ausztrál RN minősítést nemzetközi szinten is nagyon tiszteletben tartják, és számos, a tengerentúli ápolási munkalehetőséget nyit.

Tanfolyam-specifikus információk

Az ápolási alapképzést teljes egészében akkreditálja az Ausztrália Szülészeti és Szülészeti Testülete az ausztrál Egészségügyi Orvostani Szabályozó Ügynökségen keresztül.
Ehhez a kurzushoz nem szabványos angol nyelvtudás szükséges. Ahhoz, hogy jogosultak legyenek, egyetemi akadémiai IELTS-nek kell lennie, amely összességében 7,0 vagy azzal egyenértékű, sávszélesség nélkül 7,0 alatt.

Feltételezett ismeretek: matematika - általános (minimum szükséges); Angol (kötelező); Biológiai tudomány (előnyös); Kémia (előnyös); Pszichológia (ajánlott).

A CIT ápolói diplomával rendelkező pályázók 24 kreditpontot kapnak.

A klinikai tapasztalatok megkezdése előtt:

 • adja meg immunizálási előzményeit
 • kérjen nemzeti rendőrségi ellenőrzést
 • jelentkezzen be a Vulnerable People regisztrációval
 • tuberkulózis (TB) szûrõvizsgálatot végezzen
 • írja alá a szükséges NSW egészségügyi formákat
 • rendelkezik az elsősegélynyújtás / CPR képesítéssel.

A magasan érett hallgatók felkérhetik, hogy beiratkozhassanak az ápolói továbbképzésre.

Felvételi követelmények

Normál UC követelmények az egyetemi kurzusra való belépéshez.

Utoljára frissítve nov. 2018

Az iskoláról

The University of Canberra is a vibrant government university where your future is what matters most. We are recognised internationally, ranked in the top 100 young universities in the world and have ... Tovább

The University of Canberra is a vibrant government university where your future is what matters most. We are recognised internationally, ranked in the top 100 young universities in the world and have big plans for your future. We don't just focus on the theory of things, we like to teach our students in the way that they would be working. It's what we call work-integrated learning and it's a big reason that our students are highly sought after and amongst the highest paid and most employable in Australia. Kevesebb