Ápolási alapképzés

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

Áttekintés

  • A QUT Queenslandban volt az első felsőfokú ápolónő, 40 éves tapasztalattal és iparági konzultációval.
  • Teljes 840 óra klinikai elhelyezés.
  • Lehetőségek a tengerentúli utazásra és egészségügyi szolgáltatások nyújtására a fejlett és fejlődő országok közösségei számára.
  • Készíts magadnak karrierjét állami és magán kórházakban, ápolási otthonokban, közösségi egészségben, kórházban az otthonban, iskolai egészségben, patológiás laboratóriumokban, alkohol- és kábítószer-szolgálatokban és a fegyveres erőkben.

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

A QUT volt az első felsőfokú ápolónő oktatója Queenslandban. A kurzus tartalma az egészségügyi és ápolási gyakorlat kialakulását tükrözi, amelyeket az iparági partnerekkel, a fegyelmi szakértőkkel és a kutatási szakirodalommal folytatott konzultáció során azonosítottak.

Az alapítványi tanulmányok az anatómia, a fiziológia és a patofiziológia kulcsfontosságú területein alapozzák meg ismereteit, és bemutatják Önt a szakmai ápolási gyakorlatnak és a kortárs egészségügyi szolgáltatásoknak. Ön is meg fogja értenie a farmakológia megértését, hangsúlyozva a gyógyszerek minőségi felhasználását. Ezeket a tanulmányokat kiegészítik az ápolói elmélet klinikai gyakorlatokra való alkalmazásának lehetőségei az egyetemi létesítményeinkben és az egyetemen kívüli klinikai helyszíneken.

Az ilyen fokozatú diplomások készek arra, hogy olyan szakmában rejlik, amelyben a gyakorlat köre bővül, és nagyobb felelősség terheli az összetettebb beavatkozások végrehajtását számos egészségügyi környezetben és különféle lakosság körében. Tanfolyamunk felismeri a fokozott igényt azon diplomások iránt, akik megértik az emberközpontú ellátás fontosságát és képesek arra, hogy tájékozott partnerként vonják be az embereket egészségügyi ellátásukba.

Az ápolói diplomát (beiratkozott nővér) a Bachelor of Nursing-be való belépéstől számított 10 éven belül elvégzett pályázóknak egy év haladó állást kapnak. Ez lehetővé teszi, hogy a tanfolyamot három éven belül befejezze. Ha a QTAC-ajánlat megérkezése előtt befejezi diplomáját, a QUT automatikusan megadja Önnek ezt a fejlett állást. Ha a diplomát a QUT-ba való felvétel után teljesíti, akkor Önnek egy Advanced Standing alkalmazást kell benyújtania.

Valódi világi tanulás

A campusok olyan operációs kórházi szobákat kínálnak, ahol valódi felszereléssel és a legújabb technológiával gyakorolhatják a szimulált környezetben. A valódi ipari környezetben szerzett tapasztalata az első év első félévében kezdődik egy megfigyelési tevékenységgel, majd ezt követően minden félévben folytatja a klinikai gyakorlati tapasztalatokkal.

840 órányi elhelyezésre lesz szüksége, széles körű támogatással, amely folyamatos visszajelzést ad a klinikai koordinátorok teljesítményéről és a regisztrált ápolói mentorokkal való mentorálási kapcsolatokról. Lehet, hogy lehetősége van arra is, hogy külföldre utazzon, és egészségügyi szolgáltatásokat nyújtson a fejlett és fejlődő országok közösségei számára.

Mi várható

40 éves ipari konzultációval és tapasztalattal rendelkezik a QUT Ápolási iskola Ausztrália egyik legnagyobb és legelterjedtebb központja. Ápolási diplomáink képesek biztonságos és hozzáértő gyakorlatra. Bemutatják az ápolási gondozást, amely kulturálisan biztonságos, beteg-központú, bizonyítékokon alapuló és tiszteletteljes.

114268_Image6_SDS3348adjContrast_web-Copy.jpg

Dupla fok

A karrierlehetőségeket még tovább bővítheti, ha ezt a fokozatot párosítja egy olyan kiegészítő területen, mint például a közegészségügy, a pszichológia vagy a mentős tudomány.

Karrier eredmények

Az ápolás az egyik legváltozatosabb egészségügyi szakma és foglalkoztatási lehetőségeket kínál Ausztráliában és külföldön.

A foglalkoztatás általános és speciális területeken, például sürgősségi, gyermekgyógyászati vagy mentális egészségügyben, valamint a hagyományos kórházi osztályon túlmenően az egészségügyi ellátás területén, beleértve a közösségi egészséget, az otthoni gondozást, az iskolai egészséget, a patológiás laboratóriumokat, az alkohol- és a kábítószer-függőséget, és a fegyveres szolgálatok.

Számos nővér további tanulmányokat folytat és szakemberekké válik az akut ápolás, a rák ápolása, a sürgősségi ápolás, az intenzív ápolás, a mentális egészségápolás vagy a gyermek-, gyermek- és ifjúsági egészségápolás.

Szakmai felismerés

Ezt a kurzust az ausztrál ápolási és szülésznői akkreditációs tanács akkreditálja. A diplomások jogosultak a regisztrált ápolói státusz igénylésére az Ausztrál Ápolási és Szülésznői Testületében.

114248_Image9Realsupport_1500Wx1000H.jpg

Hallgatói regisztráció

A QUT automatikusan regisztrálja az ebbe a kurzusba beiratkozott hallgatókat az Ausztrál Ápolási és Szülésznői Testületével a 2009. évi Egészségügyi Szabályozó Országos Törvényének megfelelően.

díjak

A tényleges díjak a választott egységek függvényében változhatnak. Évente felülvizsgáljuk a díjakat, és növekedhetnek.

  • 2019: évente 33 500 dollár teljes munkaidőben (96 kreditpont)
  • 2020: 36.300 dollár évente teljes munkaidőben (96 kreditpont)
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates in ... Tovább

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates include eight Rhodes Scholars, five of these awarded in the past six years. Kevesebb
Brisbane , Kelvin Grove + 1 Több Kevesebb