Ápolási alapképzés

Általános információk

4 locations available
Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A Charles Sturt University ápolási főiskolai Charles Sturt University több mint 30 éve vezette az ápolókat. Egyetemi hallgatóink az egyetem erős és büszke ápolói hagyományának részét képezik, és csatlakoznak a Charles Sturt University Ausztráliában végzettek Charles Sturt University , akik ellenálló képességükről, sokoldalúságáról és alkalmazkodóképességükről ismertek.

Annak biztosítása érdekében, hogy az ipari diplomások készen álljanak és felkészültek a regisztrált nővér szerepére, tanulmányozzák az ápolási alapképzést Charles Sturton. Tanulhatja ezt az egyetemi ápoló fokozatot teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben; és az egyetemen, online vagy mindkettő keveréke. Felhívjuk figyelmét, hogy a 2. és 3. szekció online befogadására korlátozott jogosultsági követelmények vonatkoznak.

A woman getting her blood pressure tested

A kurzus kiemeli

Miért tanuljon ápolási kurzust a Charles Sturt University ? Az akkreditált végzettségünk felkészíti Önt az egészségügyi dolgozókra, és előnyei lesznek az erős ipari kapcsolatoknak, valamint a Új-Dél-Wales-i regionális és nagyvárosi közösségekhez fűződő kapcsolatainknak. A betegellátás holisztikus megközelítést igényel, és ez a kurzus biztosítja az elméletet, készségeket és megértést, amelyre a munkahelyen szüksége lesz.

 • Gyakorlati program:
  Az ápolási Bachelor támogatja a hallgatókat, hogy vállaljanak legalább 800 órás munkahelyi tanulást egy autentikus egészségügyi környezet izgalmas tartományában.
 • Szakmai képesség fejlesztése:
  Sokféle kontextusban fog dolgozni, és a betegek egész élettartamán keresztül, szakértőként és alkalmazkodóként regisztrált nővérként végez diplomát. Ön képes lesz kreatív és kritikus gondolkodásra; és reflektív és etikus gyakorló, oktató és segítő. A betegek egészségét és jólétét is támogatja.
 • Szakmai tagság:
  Charles Sturt University szoros kapcsolatokkal rendelkezik az Új-Dél-Wales nyugati, távol-nyugati és Murrumbidgee helyi egészségügyi kerületeivel. Ezek a társulások lehetőséget nyújtanak valódi gyakorlati tapasztalatok megszerzésére, és biztosítják, hogy kurzusunk releváns legyen az ipar számára, és kiszolgálja a kortárs ápolási igényeket.

Szakmai felismerés

Ez a tanfolyam nemzeti szinten akkreditált és regisztrált díj a felsőoktatásban. A tanfolyamot az ausztrál ápolói és szülésznői akkreditációs tanács (ANMAC) 2014 novemberében akkreditálta ötéves időtartamra, és az ausztrál ápolási és szülésznő testület hagyta jóvá. Charles Sturt University jelenleg akkreditációt keres az ANMAC-nál a Port Macquarie egyetemen.

Az ápolói és szülésznői tanács az Ausztrál ápolói és szülésznői tanács ajánlása alapján 2014. november 1-jétől2019. November 1-ig az ápolónők és a szülésznők tanácsát sorolta az ápolónők által jóváhagyott általános regisztrációs programként.

Karrierlehetőségek

Charles Sturt University ápolói végzettségét elismerték kritikus gondolkodásuk, sokszínűségük és professzionalizmusuk miatt. Számos Charles Sturt University képzett ápoló részesült tengerentúli elismerésben és jelenleg nemzetközileg is dolgozik.

 • Munka állami és magán egészségügyi intézményekben: A sürgősségi helyzetektől az eljárás utáni gondozásig ápolókra van szükség állami és magán kórházakban és egészségügyi intézményekben, közösségi egészségügyi központokban, védelmi erőkben, az alapellátásban és a másodlagos iparban, biztosításban, igazságügyi egészségben, mentális egészségben és munkahelyi egészség és biztonság.
 • Javítsa a betegellátást: Használja tudását és készségeit kutatások elvégzéséhez, valamint a beteggondozási gyakorlat fejlesztéséhez és továbbfejlesztéséhez.
 • Szakterület: Az ápolási Bachelor végzettségét követően lehetősége nyílik arra, hogy szakterületre szakosodjon az Önt érdeklő ápolási területeken.

Hitel és Pathways

Az uniba való belépés nem csak az ATAR-ra vonatkozik. Megértjük, hogy ha lehetőséget kap arra, hogy tanulmányozzon valamit, amiben szenvedélyes, akkor valóban ragyoghat. Kínálunk számos Pathway lehetőséget, beleértve a korai ajánlatot - az iskolák ajánlásának rendszerét, a hely (regionális) kiigazítását és az őslakos hozzáférési programot (IAP), amelyek segítenek az álmai karrierjének elérésében.

A korábbi tanulás (RPL) elismerését és a jelenlegi kompetenciák jóváírását a jogosult pályázók kapják meg.

"A legjobban szeretem a Charles Sturt által kínált rugalmasságot, és azt, hogy nagyon magas színvonalú oktatást szerezhetek, miközben folytatom a számomra fontos dolgokat. Ajánlom Charles Sturtot szívverésként."
Abbey Jones - ápolói Bachelor

témák

Minden regisztrált nyolcpontos tárgy esetében hetente 10–12 órát kell elvégeznie a feladatok elvégzésében és a hozzárendelt olvasmányokban, oktató segítségben, egyéni vagy csoportos kutatásban / tanulmányban, fórum-tevékenységekben, munkahelyi tanulásban és előadásokon való részvételben, otthoni iskolák vagy vizsgák.

Ha ülésenként négy tárgyat tanul, ez egyenértékű a teljes munkaidős foglalkoztatással. Az egyes tantárgyak terhelése a jóváhagyott kurzustervezés eredményeként változhat.

Graduation követelmények

A Charles Sturt University hallgatóként az egész tanfolyamod során felelõsséggel tartozik, hogy a fegyelemnek megfelelõen fejlessze tovább az angol nyelv, az írástudás és a számolás képességeit. Ez a folyamatos fejlesztés lehetővé teszi, hogy hatékonyan részt vegyen a kurzuson, és a hallgatók felkészüljenek a munkaerőpiacra való belépésre.

A végzős hallgatóknak kielégítően teljesíteniük kell 192 pontot.

Nemzetközi diákok

Szerezzen nemzetközileg elismert képesítést a Charles Sturt University az egyik élénk regionális campusunkban, vagy tanuljon online otthonának kényelme alapján - bárhol a világon!

Felhívjuk figyelmét: ha online a Charles Sturt University tanul, akkor a tanfolyam módja nem felel meg az ausztrál hallgatói vízum megadásához szükséges követelményeknek.

Belépési követelmények

 • Kész kitöltött középiskolai bizonyítvány (vagy azzal egyenértékű), legalább 65 éves ATAR-értékkel, az összes elfogadható kiigazítási tényezővel együtt.

VAGY

 • Legalább két egyetemi szintű tantárgy (AQF szintű társult fokozat vagy annál magasabb) sikeres befejezése, amely igazolja a siker esélyét az e tanulmányok során elért általános fokozatú átlag (GPA) révén.

VAGY

 • A kitöltött AQF oklevél TAFE-ban, regisztrált képzési szervezetben (RTO) vagy egyetemen tanult.

VAGY

 • A TAFE-ban, regisztrált képzési szervezetben (RTO) vagy egyetemen tanult vagy azzal egyenértékű AQF oklevél legalább 50% -os kitöltése.

VAGY

 • A kitöltött AQF III. Bizonyítványt TAFE-ban, regisztrált képzési szervezetben (RTO) vagy egyetemen tanulmányozták - vagy azzal egyenértékű módon.

VAGY

 • Az ausztrál egyetem (vagy azzal egyenértékű) kitöltött felsőfokú előkészítő tanúsítványa, amely igazolja a sikeres ésszerű kilátásokat az elért általános fokozaton vagy pontszámon keresztül.

VAGY

 • A kitöltött szakképzés (VET) IV. Bizonyítvány az beiratkozott / 2. osztály ápolásában (vagy azzal egyenértékű) és az AHPRA regisztráció beiratkozott ápolóként.

VAGY

 • Befejezett szakképzési (VET) diploma az beiratkozott / 2. osztály ápolói (vagy azzal egyenértékű) és az AHPRA beiratkozott beiratott ápolóként.

VAGY

 • Befejezett szakképzési (VET) tanúsítvány beiratkozott / 2. osztályos ápolás (vagy azzal egyenértékű) és AHPRA regisztráció beiratkozott ápolóként.

VAGY

 • Befejezett szakképzés (VET) felsőfokú oktatás beiratkozott / 2. osztályos ápolás (vagy azzal egyenértékű) és AHPRA regisztráció beiratkozott ápolóként.

VAGY

 • A kitöltött kórházi igazolás beiratkozott / 2. osztályos ápolás (vagy azzal egyenértékű) és az AHPRA regisztrációja beiratkozott ápolóként.

ÉS

 • Ausztráliában, Kanadában, Írországban, Új-Zélandon, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban vagy Dél-Afrikában született, és ezen országok egyikében legalább egy képesítéssel rendelkezik.

VAGY

 • Sikeres közép- vagy felsőfokú végzettséggel rendelkezik, legalább 5 éves teljes munkaidős egyenértékben Ausztráliában, Kanadában, Írországban, Új-Zélandon, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban vagy Dél-Afrikában, és legalább egy olyan képesítéssel rendelkezik, amely ezen országok egyikében angolul tanít és értékelhető. .

VAGY

 • Egy akadémiai IELTS, amelynek minimális teljes pontszáma 7,0, az egyes készségek területén 7-nél nem alacsonyabb pontszámmal vagy egyenértékűnek ítélt képesítéssel (lásd a Charles Sturt University ELP Összehangzótábláit).

ÉS

 • Meg kell teljesítenie az ausztráliai ápoló- és szülésznő testületnek az angol nyelvtudási nyilvántartásba vételével kapcsolatos minimumkövetelményeit. Az angol az elsődleges nyelv - Legalább hat év általános iskolai és középfokú oktatáson kell részt vennie, és kielégítően teljesítenie kell egy elismert országban (Ausztrália, Kanada, Új-Zéland, Írország, Dél-Afrika, Egyesült Királyság vagy az Amerikai Egyesült Államok), beleértve legalább két évet a 7. és a 12. év között.

VAGY

 • Az elsődleges nyelv az angol - az Ön elismert országában (Ausztráliában, Kanadában, Új-Zélandon, Írországban, Dél-Afrikában, az Egyesült Királyságban vagy az Egyesült Királyságban) legalább 5 éves teljes munkaidős egyenértékű sikeres közép- és felsőfokú vagy szakmai tanulmánya van. Amerikai Egyesült Államok), és ezen országok egyikében legalább egy képesítést teljesített.

VAGY

 • Az angol NEM az Ön elsődleges nyelve - Az IELTS (akadémiai modul) által előírt minimális pontszámokat meg kell adnia, legalább 7 és 7 ponttal, mind a négy elemben (hallgatás, olvasás, írás és beszéd), vagy azzal egyenértékű teszt.

VAGY

 • Beiratkozott nővér, jelenleg regisztrált az NMBA-n - angol nyelvű követelményeket bizonyítják az NMBA beiratkozott nővér regisztrációjára

Felhívjuk figyelmét: Az online 2. ülésbevitel csak az ápolói oklevéllel rendelkezők és regisztrált ápolóként regisztrált személyek (2. osztály). Ha más egyetemi tanulmányokat végzett, felkérést kapnak, hogy nyújtsák be jelentkezésüket, és megvizsgáljuk a jelentkezésre való alkalmasságát.

Angol nyelvi követelmények

A legtöbb Charles Sturt University kurzusra való belépéshez általában eleget tehet az angol nyelv ismeretének (ELP) követelményeinek az alábbiak valamelyikével:

 • Bizonyíték arra, hogy elegendő angol nyelvű tanulmányt végzett.
 • Akadémiai IELTS megszerzése az elmúlt 2 évben, minimum 6 ponttal és egyéni pontszámmal 5,5 alatt.
 • Charles Sturt által az akadémiai IELTS-vel egyenértékűnek ítélt képesítés megszerzése (és annak minimális pontszáma).

Támogatás

Befejezi a középiskolát ebben az évben? Néhány évvel később megtudhatja, mit szeretne valójában tenni az életben? Tanulmányokra van szüksége a világ bármely pontjáról?

Amikor a Charles Sturt University tanul, teljes egészében veled leszünk, segítve a tanulmányi és akadémiai képességeid fejlesztésében személyesen, online vagy telefonon keresztül. Bármi legyen is a helyzettel, a Student Central a Charles Sturt University hallgatójának első hívása. Barátságos támogató csoportunk válaszolhat minden kérdésére, függetlenül attól, hogy egyetemen vagy online tanul.

Főbb pontok

 • Charles Sturt University Ausztrália vezető regionális egyeteme. A Charles Sturt campusok kicsi, barátságos közösségek, élénk regionális ausztrál helyeken.
 • Charles Sturt University az első a diplomás munkavállalók számára. Több Charles Sturt diplomás gyorsabban kap munkát, mint bármely más ausztrál egyetem diploma. (Jó egyetemek útmutatója 2020/21).
 • Charles Sturt tanítási és tanulási megközelítése, gyakorlati tapasztalatokkal kombinálva biztosítja a diplomások számára a legjobb lehetőségeket, hogy elindítsák a karriert a választott szakmában.
Utoljára frissítve szept. 2020

Az iskoláról

Join the university with the highest graduate employment rate in Australia* – more Charles Sturt University grads get jobs faster than grads from any other uni. Employers know Charles Sturt grads are ... Tovább

Join the university with the highest graduate employment rate in Australia* – more Charles Sturt University grads get jobs faster than grads from any other uni. Employers know Charles Sturt grads are skilled, confident and ready to get to work. Kevesebb
Albury , Bathurst , narancssárga , Port Macquarie , Wagga Wagga , Canberra + 5 Több Kevesebb