Ápolási Bachelor, Lappeenranta

Általános információk

Program leírás

A LAB University of Applied Sciences professzionális ápolók képzését LAB University of Applied Sciences akik képesek az ápolói gyakorlatok megtervezésére, megvalósítására és fejlesztésére egy multiprofesszionális egészségügyi csoportban. Az ápolók képzése az egészség előmozdítására és a betegségek megelőzésére, valamint ellátásra, támogatásra, útmutatásra és rehabilitációra vonatkozik.

A szak célja a hallgatók képzése, hogy regisztrált ápolóvá váljanak az egészségügy területén. A program végzősei rugalmasan működhetnek többprofesszionális és multikulturális környezetben, miközben elősegítik az egészséget, és hospice-ellátást nyújtanak az egyének, a családok és a közösségek számára. Az oktatás gyakorlati része az egészségügy különböző és multidiszciplináris területein zajlik.

Az ápolási tanulmányok egy személyes tanulmányi terv alapján készülnek, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy felépítsék saját karrier útjukat. Modern egészségügyi laboratóriumaink és szimulációs környezetünk elősegíti a készségek, az ismeretek és a döntési képességek fejlesztését az előadókkal, szakértőkkel és multikulturális társaikkal együtt. Rugalmas e-tanulási lehetőségeket is alkalmaznak.

A jó kapcsolatok a különböző partnerekkel mind az egyetemen belül, mind azon kívül szerves részét képezik programunknak. Az ápolási program lehetőséget kínál arra, hogy a világ minden tájáról találkozzon, megismerje a különböző kultúrákat és tanuljon, hogy kompetens ápoló legyen. Minden diákot arra biztatunk, hogy vegyen részt csereprogramokban az interkulturális kompetencia elmélyítése érdekében.

Regisztrált nővérként (RN) együtt fog működni a beteg ellátásában részt vevő más szakértőkkel, és részt vesz a multidiszciplináris csoportokban a saját területének szakértőjeként. Dolgozhat szociális és egészségügyi szolgáltatásokban az állami, magán- vagy harmadik szektorban, egészségügyi központokban, kórházakban, különféle segített lakóépületekben, egyesületekben, fogyatékkal élők szervezeteiben és alapítványaiban, valamint önálló vállalkozóként. Különböző nemzeti és nemzetközi szakértői szerepek szintén rendelkezésre állnak a különböző fejlesztési projektekben.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

LAB University of Applied Sciences operetas in Finland in the cities of Lahti and Lappeenranta. The new institution will start its operation on 1 January 2020.

LAB University of Applied Sciences operetas in Finland in the cities of Lahti and Lappeenranta. The new institution will start its operation on 1 January 2020. Kevesebb
Lappeenranta , Lahti , Lahti + 2 Több Kevesebb