Ápolási (főiskolai) képzés

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

  • Teljesítsd a diplomádat 2 éven belül, 3-as helyett, ha korábbi végzettséged van.
  • A QUT a felsőfokú nővérképzés első szolgáltatója Queenslandban, és több mint 35 éves tapasztalattal és iparági konzultációval rendelkezik.
  • Végezzen több mint 800 órányi klinikai helyet.
  • Készíts magadnak karrierjét állami és magán kórházakban, ápolási otthonokban, közösségi egészségben, kórházban az otthonban, iskolai egészségben, patológiás laboratóriumokban, alkohol- és kábítószer-szolgálatokban és az ausztrál védelmi erőkben.

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

A Bachelor of Nursing (Graduate Entry) egy Pathway a pályázók számára, akiknek a bachelor fokozata van bármely más területen, mint az ápolás. A diákok egy évnyi előrehaladott státusszal (kredit) kapják meg a tanfolyamot, és a tanfolyamot három éven belül teljesítik.

A QUT volt az első felsőfokú ápolónő oktatója Queenslandban. A kurzus tartalma az egészségügyi és ápolási gyakorlat kialakulását tükrözi, amelyeket az iparági partnerekkel, a fegyelmi szakértőkkel és a kutatási szakirodalommal folytatott konzultáció során azonosítottak.

Az alapítványi tanulmányok az anatómia, a fiziológia és a patofiziológia kulcsfontosságú területein alapozzák meg ismereteit, és bemutatják Önt a szakmai ápolási gyakorlatnak és a kortárs egészségügyi szolgáltatásoknak. Ön is meg fogja értenie a farmakológia megértését, hangsúlyozva a gyógyszerek minőségi felhasználását. Ezeket a tanulmányokat kiegészítik az ápolói elmélet klinikai gyakorlatokra való alkalmazásának lehetőségei az egyetemi létesítményeinkben és az egyetemen kívüli klinikai helyszíneken.

Az ilyen fokú diplomások felkészültek arra, hogy olyan szakmában kiemelkedjenek, ahol a gyakorlat kiterjed, és nagyobb felelősség áll rendelkezésre a bonyolultabb beavatkozások megvalósításában számos egészségügyi környezetben és a különböző lakosság körében. Természetesen elismeri a fokozatosan növekvő keresletet a diplomások számára, akik megértik a személyközpontú gondozás fontosságát, és képesek arra, hogy az embereket informált partnerként bevonják az egészségügyi ellátásba.

Valódi világi tanulás

A campusok operatív kórházi helyiségeket kínálnak, ahol valódi felszereléssel és a legújabb technológiával szimulált környezetben fognak gyakorolni. Az igazi iparági beállításokkal kapcsolatos tapasztalataink az első év első félévében megfigyelési tevékenységgel kezdődnek, és ezt követően minden félévben folytatják a klinikai elhelyezés tapasztalatait. Az iparággal folytatott szoros együttműködés azt jelenti, hogy hozzáférhet az ápolási gyakorlatok olyan területein, amelyek különösen érdekesek - például a színházakban vagy a sürgősségi ápolásban.

Több mint 800 órányi elhelyezésre lesz szüksége, széles körű támogatással, amely folyamatos visszajelzést ad a klinikai koordinátorok teljesítményéről és a regisztrált nővér mentorokkal való mentorálási kapcsolatokról. Lehetőséged lesz arra is, hogy külföldre utazzon és egészségügyi szolgáltatásokat nyújtson a fejlett és fejlődő országok közösségei számára.

Mi várható

A több mint 35 éves ipari konzultáció és tapasztalat révén a QUT Ápolási Iskola az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb központja Ausztráliában. Az ápolónők képesek biztonságos és kompetens gyakorlatot nyújtani. Bemutatják az ápolást, amely kulturálisan biztonságos, betegközpontú, bizonyítékokon alapuló és tiszteletteljes.114248_Image9Realsupport_1500Wx1000H.jpg

Karrier eredmények

Az ápolás az egyik legváltozatosabb egészségügyi szakma és foglalkoztatási lehetőségeket kínál Ausztráliában és külföldön.

A foglalkoztatás általános és speciális területeken, például sürgősségi, gyermekgyógyászati vagy mentális egészségügyben, valamint a hagyományos kórházi osztályon túlmenően az egészségügyi ellátás területén, beleértve a közösségi egészséget, az otthoni gondozást, az iskolai egészséget, a patológiás laboratóriumokat, az alkohol- és a kábítószer-függőséget, és a fegyveres szolgálatok.

Számos nővér további tanulmányokat folytat és szakemberekké válik az akut ápolás, a rák ápolása, a sürgősségi ápolás, az intenzív ápolás, a mentális egészségápolás vagy a gyermek-, gyermek- és ifjúsági egészségápolás.

Szakmai felismerés

Ezt a kurzust az ausztrál ápolási és szülésznői akkreditációs tanács akkreditálja. A diplomások jogosultak a regisztrált ápolói státusz igénylésére az Ausztrál Ápolási és Szülésznői Testületében.

Lehetséges pályafutás

Ápoló114246_Image2QUT_KG_Education_Building.jpg

díjak

A tényleges díjak a választott egységek függvényében változhatnak. Évente felülvizsgáljuk a díjakat, és növekedhetnek.

2019: évente 33 500 dollár teljes munkaidőben (96 kreditpont)

2020: 36.300 dollár évente teljes munkaidőben (96 kreditpont)

Utoljára frissítve May 2019

Az iskoláról

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates in ... Tovább

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates include eight Rhodes Scholars, five of these awarded in the past six years. Kevesebb
Brisbane , Kelvin Grove + 1 Több Kevesebb