Ápolási (főiskolai) képzés

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Áttekintés

  • Teljesítsd a diplomádat 2 éven belül, 3-as helyett, ha korábbi végzettséged van.
  • A QUT a felsőfokú nővérképzés első szolgáltatója Queenslandban, és több mint 35 éves tapasztalattal és iparági konzultációval rendelkezik.
  • Végezzen több mint 800 órányi klinikai helyet.
  • Készíts magadnak karrierjét állami és magán kórházakban, ápolási otthonokban, közösségi egészségben, kórházban az otthonban, iskolai egészségben, patológiás laboratóriumokban, alkohol- és kábítószer-szolgálatokban és az ausztrál védelmi erőkben.

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

A Bachelor of Nursing (Graduate Entry) egy Pathway a pályázók számára, akiknek a bachelor fokozata van bármely más területen, mint az ápolás. A diákok egy évnyi előrehaladott státusszal (kredit) kapják meg a tanfolyamot, és a tanfolyamot három éven belül teljesítik.

A QUT volt az első felsőfokú ápolónő oktatója Queenslandban. A kurzus tartalma az egészségügyi és ápolási gyakorlat kialakulását tükrözi, amelyeket az iparági partnerekkel, a fegyelmi szakértőkkel és a kutatási szakirodalommal folytatott konzultáció során azonosítottak.

Az alaptanulások az anatómia, élettan és patofiziológia kulcsterületein építik fel tudásukat, és bemutatják a szakmai ápolói gyakorlatot és a kortárs egészségügyi szolgáltatást. Fejleszti a farmakológia megértését is, hangsúlyt fektetve a gyógyszerek minőségi felhasználására. Ezeket a tanulmányokat az ápolási elmélet klinikai gyakorlatban való alkalmazásának lehetőségei egészítik ki a campus létesítményeinkben és a campuson kívüli klinikai gyakorlatok során.

Az ilyen fokozatú diplomások készek arra, hogy olyan szakmában rejlik, amelyben a gyakorlat köre bővül, és nagyobb felelősség terheli az összetettebb beavatkozások végrehajtását számos egészségügyi környezetben és különféle lakosság körében. Tanfolyamunk felismeri a fokozott igényt azon diplomások iránt, akik megértik az emberközpontú ellátás fontosságát és képesek arra, hogy tájékozott partnerként vonják be az embereket egészségügyi ellátásukba.

Valódi világi tanulás

A campusok olyan operációs kórházi szobákat kínálnak, ahol valódi felszereléssel és a legújabb technológiával gyakorolhatják a szimulált környezetben. A valódi ipari környezetben szerzett tapasztalata az első év első félévében kezdődik egy megfigyelési tevékenységgel, majd ezt követően minden félévben folytatja a klinikai gyakorlati tapasztalatokkal. Az iparral folytatott szoros együttműködésünk eredményeként hozzáférhet az ápolói gyakorlat olyan területein, amelyek különös jelentőséggel bírnak - például a műtőben vagy a sürgősségi ápolásban.

Több mint 800 órányi elhelyezésre lesz szüksége, széles körű támogatással, amely folyamatos visszajelzést ad a klinikai koordinátorok teljesítményéről és a regisztrált nővér mentorokkal való mentorálási kapcsolatokról. Lehetőséged lesz arra is, hogy külföldre utazzon és egészségügyi szolgáltatásokat nyújtson a fejlett és fejlődő országok közösségei számára.

Mi várható

Több mint 35 éves szakmai tanácsadással és tapasztalattal rendelkezik a QUT Ápolási iskolája Ausztrália egyik legnagyobb és legelterjedtebb központja. Ápolási diplomáink képesek biztonságos és hozzáértő gyakorlatra. Bemutatják az ápolási gondozást, amely kulturálisan biztonságos, beteg-központú, bizonyítékokon alapuló és tiszteletteljes.

114248_Image9Realsupport_1500Wx1000H.jpg

Karrier eredmények

Az ápolás az egyik legváltozatosabb egészségügyi szakma és foglalkoztatási lehetőségeket kínál Ausztráliában és külföldön.

A foglalkoztatás általános és speciális területeken lehet, például sürgősségi, gyermekgyógyászati vagy mentálhigiénés, valamint a hagyományos kórházi osztályon kívüli egészségügyi ellátás területein, ideértve a közösségi egészséget, otthoni gondozást, iskolai egészségügyi, patológiás laboratóriumokat, alkohol- és drogfüggőséget, valamint a fegyveres szolgálatok.

Számos nővér további tanulmányokat folytat és szakemberekké válik az akut ápolás, a rák ápolása, a sürgősségi ápolás, az intenzív ápolás, a mentális egészségápolás vagy a gyermek-, gyermek- és ifjúsági egészségápolás.

Szakmai felismerés

Ezt a kurzust az ausztrál ápolási és szülésznői akkreditációs tanács akkreditálja. A diplomások jogosultak a regisztrált ápolói státusz igénylésére az Ausztrál Ápolási és Szülésznői Testületében.

Lehetséges pályafutás

Ápoló

114246_Image2QUT_KG_Education_Building.jpg

díjak

A tényleges díjak a választott egységek függvényében változhatnak. Évente felülvizsgáljuk a díjakat, és növekedhetnek.

  • 2019: évente 33 500 dollár teljes munkaidőben (96 kreditpont)
  • 2020: 36.300 dollár évente teljes munkaidőben (96 kreditpont)
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates in ... Tovább

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates include eight Rhodes Scholars, five of these awarded in the past six years. Kevesebb
Brisbane , Kelvin Grove + 1 Több Kevesebb