Általános sebészet (ChM - Online Learning)

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

A program leírása

Ez a kétéves, részmunkaidős mesterképzést az Edinburgh-i királyi kollégium és az Edinburgh-i Egyetem közösen kínálja, és teljesen online tanít. Mindkét intézmény jóval korábban összefogta a díjnyertes mesterképzést a korai sebészi képzés támogatására, és továbbra is a műtét egyik erős márkája.

A tapasztalt oktatók - az összes vezető orvostudományi szakember tanítják -, és hozzáférést kapnak a jól definiált és menedzselt tanulási erőforrásokhoz és oktatási anyagokhoz, beleértve egy páratlan online könyvtárat.

A bemutató esetek magukban foglalják a technikai készségeket és eljárásokat, valamint az alapvető ismereteket és a klinikai készségeket.

Surgery

Online tanulás

Az online tanulás technológiája teljesen interaktív, díjnyertes és lehetővé teszi Önt, hogy kommunikáljon magasan képzett oktatóinkkal a saját otthona vagy a munkahely kényelméről.

Online diákjaink nem csak Edinburgh kiváló forrásaihoz férnek hozzá, hanem egy támogató online közösség részévé válnak, amely a világ minden tájáról érkező diákokat és oktatókat foglalja magában.

Programszerkezet

Az Egyesült Királyság Intercollegiate Surgical Curriculum alapján ez a program lehetővé teszi, hogy kiválasszon olyan speciális modulokat, amelyek megfelelnek a bejelentett szubpecifikációnak, és támogatja tanulmányait a Royal College of Surgeons (Fellowship of Surgeons, Fellowship of the Surgeons) kirendeltségéhez.

1. év

A kötelező modulok lefedik a speciális specializációk alapvető elemeit, például a sürgősségi sebészeti beavatkozást és a kritikus ellátást, beleértve a sebészi beteg értékelését és a műtét előtti / peri- / postoperatív ellátását.

Ezeket a modulokat klinikai probléma-alapú megközelítéssel tanítják és értékelik, melyeket a tananyag rendszeres felülvizsgálata támogat.

2. év

Az akadémiai modulok feltárják a kutatás és az oktatás módszertanát, ugyanakkor lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy fejlesszék a közzétett bizonyítékok elemzésének képességét, és fokozzák interaktív és írásbeli klinikai kommunikációs készségeiket. A hallgatóknak lehetőségük lesz egy tudományos kutatási projekt befejezésére is a 2. évben, pl. Eredeti kutatás vagy Szisztematikus áttekintés egy releváns munkaterületen. A program befejezését követően a hallgatókat arra ösztönzik, hogy tanulmányaik közzétételét keressék egy szakértők által áttekintett folyóiratban.

A hallgatók az egész programban támogatják az e-tutorok aszinkron megbeszéléseit, akik a szakterületüket vezető orvosok. A diákok is hozzáférhetnek egy nagy tanulási erőforráshoz, beleértve a legfontosabb online könyvek és folyóiratok előfizetését. A második évben a fő modulok befejezése után írásbeli vizsga (MCQ) kerül megrendezésre.

Karrierlehetőségek

A ChM továbbképzést nyújt az interkolekuláris ösztöndíjra felkészítő sebészek és a tanácsadókhoz közeledő orvosok számára.

Belépési követelmények

Az általános orvosi tanács által elismert orvosi diploma (MBChB vagy azzal egyenértékű). Önnek meg kellett volna szereznie az MRCS-t (vagy ezzel egyenértékű értékelés mérföldkövét), és legyen egy Speciális gyakornok az Általános alt = "Surgery (UK ST 5/6 vagy azzal egyenértékű) kategóriában.

Angol nyelvi követelmények

Minden pályázónak az alábbi képesítéssel kell rendelkeznie az angol nyelvtudás bizonyítékaként:

  • egyetemi vagy mesterképzés, amelyet angol nyelven tanítottak és értékeltek többségi angol nyelvű országban, ahogy azt az Egyesült Királyság vízumai és bevándorlása meghatározza
  • IELTS Academic: összesen 6,5 (minden egyes modulban legalább 6,0)
  • TOEFL-iBT: összesen 92 (minden egyes modulban legalább 20)
  • PTE (A): összesen 61 (mindegyik "kommunikációs készség" szakaszban legalább 56, az "Engedélyező készségek" szakaszok nincsenek figyelembe véve)
  • CAE és CPE: összesen 176 (minden egyes modulban legalább 169)
  • Trinity ISE: ISE II mind a négy komponensben

Az angol nyelven tanított és értékelt szakok nem lehetnek több mint két és fél évesek a szakok kezdetén. A nyelvvizsgáknak legfeljebb kétévesnek kell lenniük a szakok kezdetén.

Utoljára frissítve dec. 2020

Az iskoláról

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Kevesebb