Általános Toxikológiai Mester

Általános információk

Program leírás

Ról ről

A toxikológia olyan alkalmazott tudomány, amely számos tudományos tudományból származik, pl. Molekuláris biológia, kémia, anatómia, fiziológia és epidemiológia. A program általában toxikológiai biztosítja a hallgatók alapvető tudományos ismeretek és szakmai készségek elvégzésére emberi kémiai kockázatértékelés. A toxikológusok számára nagy a kereslet, mert a biotechnológiai iparágak sok vegyi anyaga és termékei kockázatértékelést várnak. A program szilárd hátteret biztosít bármely olyan hallgató számára, aki PhD tanulmányokat szeretne végezni a toxikológiában és a kapcsolódó tudományokban.

Tanulmányok

Egyértelmű hiány van a toxikológusok számára, akik képesek kémiai kockázatértékelésre az emberekben, és programunk célja részben ennek a szükségnek a megválaszolása. A programot úgy tervezték, hogy lehetővé tegye a diplomások számára, hogy kompetens humán kémiai kockázatértékelővé váljanak. A program tisztázza az EU direktíváit, amelyek alapozzák a toxikológiai kockázatértékelést, valamint elismerve az összes vegyi anyag (új vegyi anyagok, gyógyszerek, kozmetikumok) kategorizálásának globális harmonizációját.

A programban való tanulás az emberi toxikológia legfrissebb tudományos ismeretein és a tudományos konszenzuson alapul, hogy milyen ismeretekre van szükség a humán kockázatértékeléshez a drog- és vegyi területeken. Ezenkívül figyelembe veszik a finn nemzeti és uniós szintű jogszabályokat és szabályokat a kockázatértékelésben a tantervben.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuo ... Tovább

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuopio Kevesebb